Acordul prenupțial dintre Britney și soțul ei. Ce presupune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto Facebook Britney Spears
Sursa Foto Facebook Britney Spears
Știm că nu există nuntă americană care să se respecte fără un prenupțial. Vedeta pop a semnat și ea un acord cu proaspătul ei soț înainte de a face pasul cel mare.

De data aceasta, înțelegerea a fost semnată de Britney Spears și noul ei soț Sam Asghari, care s-au căsătorit pe 9 iunie. După cum relatează People citată de Today, tinerii căsătoriți au semnat un document care asigură că antrenorul personal în vârstă de 28 de ani nu va avea acces la câștigurile de milioane de dolari ale starului pop nici în timpul căsătoriei, nici după un posibil divorț.

Spears a intentat anterior un proces în instanță, declarând că nu voia ca tatăl ei, Jamie Spears, să ”împiedece” în niciun fel un prenupțial, în timp ce Asghari a glumit în poveștile lui de pe Instagram că cei doi ar putea ajunge la o înțelegere:

”Evident că semnăm un prenupțial de fier pentru a-mi proteja jeep-ul și colecția mea de pantofi în cazul în care mă părăsiți într-o zi”, a râs el. În aceeași lună, avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, a depus în instanță actele necesare înlăturării tatălui ei, Jamie Spears, din funcția de tutore, astfel încât acesta să nu aibă nicio implicare în contractul prenupțial al cuplului. 

Negocierile

O sursă a declarat pentru Us Weekly în mai 2022 că negocierile prenupțiale dintre Britney și Sam durează ”mai mult decât de obicei”. ”Discuțiile au durat mai mult decât de obicei. Sam vrea creșteri substanțiale pentru fiecare cinci ani în care sunt căsătoriți, dacă relația lor se va termina”, potrivit unei surse apropiate cuplului. Tot potrivit acesteia discuțiile ar fi durat mai ”mai mult decât se aștepta, deoarece Sam nu vrea să rămână fără bani dacă se vor despărți”.

Celelalte acorduri prenupțiale ale lui Britney

Înainte de căsătoria ei cu Sam, Britney a fost căsătorită cu Kevin Federline din 2004 până în 2007. Fostul cuplu are doi copii: Sean Preston și Jayden James. 

Potrivit TMZ, Kevin și Spears au semnat un contract contractual înainte de nuntă. După divorț, Kevin a primit despăgubiri de 1,3 milioane de dolari, plus 20.000 de dolari pe lună pentru întreținerea copiilor. 

De asemenea, Britney a trebuit să-i plătească lui Kevin 250.000 de dolari în taxe legale. Starul pop a mai fost căsătorit cu Jason Allen Alexander timp de 55 de ore în 2005, însă căsătoria lor a fost anulată. 

Citește și...

Britney Spears s-a căsătorit cu logodnicul său, Sam Ashgari

Britney Spears s-a căsătorit cu logodnicul Sam Asghari, la șapte luni după ce a fost eliberată de sub tutela despre care spunea că a împiedicat-o să își trăiască viața și să se căsătorească. Cuplul a organizat joi o ceremonie intimă din Los Angeles.

Anul trecut, starul pop, în vârstă de 40 de ani, a declarat în instanță că tutela legală, care a ținut 13 ani, a însemnat că ”nu putea să se căsătorească și să aibă un copil”. Aranjamentul legal s-a încheiat în noiembrie și ea a rămas ulterior însărcinată, dar a anunțat în mai că a suferit un avort spontan.

Fostul soț Jason Alexander a încercat să blocheze evenimentul

Cu puțin timp înainte de nuntă, un fost soț al vedetei a fost reținut în afara casei ei, după ce a încercat să blocheze evenimentul. Jason Alexander, care a fost căsătorit cu Spears timp de puțin mai puțin de 55 de ore în 2004, a reușit să intre pe proprietate pentru scurt timp, transmițând în direct pe social media în timp ce trecea pe lângă un agent de securitate și alte persoane. 

Citește mai mult AICI.

Britney Spears a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia

Cântăreaţa Britney Spears a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia, confirmând astfel mai multe articole apărute în presa americană potrivit cărora vedeta muzicii pop intenţionează să publice un volum de memorii, informează BBC. Artista a făcut marea dezvăluire într-un mesaj publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram. Britney a spus că volumul de memorii va descrie o serie de evenimente dureroase din viaţa ei. „Scriu o carte în această perioadă şi este chiar un proces vindecător şi terapeutic. De asemenea, este greu să aduc evenimente din trecut înapoi în...citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel