Iaşi: Pacientă înjunghiată în spital
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
 foto ilustrativ
foto ilustrativ
O femeie a fost înjunghiată în spital, unde era internată cu copilul ei de 7 luni.

Potrivit Digi 24, femeia era internată în Spitalul de Boli Infecţionase din Iaşi cu fetiţa ei de 7 luni, diagnosticată cu rujeolă. 

Femeia a fost înjunghiată de iubitul ei

Mama unui pacient din salon a declarat pentru sursa citată: „Ea dormea şi prin somn. A zis să dacă se trezea vreuna şi ţipa a spus că le arăta cuţitul, atât.”

Femeia a fost transportată de urgentă la un alt spital pentru a fi operată. 

Bărbatul a dispărut până să apară paznicii spitalului. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "SF Spiridon" Iași,  Dr. Diana Cimpoeşu a declarat că femeia prezenta mai multe răni la nivelul antebraţului și al mâinii.

„În unitatea primire urgenţă s-au diagnosticat mai multe plăgi tăiate la nivelul antebraţului şi mâinii şi la nivelul toracelui. Era stabilă, conştientă, dar în stare de şoc emoţional", a declarat aceasta.

O anchetă este în curs de desfășurare

În prezent este în curs de desfășurare o anchetă.  Potrivit declarațiilor celor doi paznici care erau de serviciu, ei susțin că nu au văzut nimic.

Dr. Mihnea Hurmuzache, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi: „Dacă oamenii nu reuşesc să menţină, cum se cheamă, mă rog, securitea unui obiectiv, atunci, poate, patrupedele sunt mai vigilente", a declarat Dr. Mihnea Hurmuzache, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi

[citeste si]

Atactorul a fost prins de poliţie la Deva, se pregătea să fugă în Germania. Consiliul de administraţie al spitalului va decide dacă va rezilia sau nu contractul cu firma de pază. Reprezentanţii societăţii nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel