Iași, accident deosebit de grav. Mai multe persoane au decedat, șoferul băut la volan
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Accident
Accident
Două persoane au decedat şi alte două, între care un copil în stare gravă, au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă dimineaţa pe raza localităţii Bălţaţi, după ce şoferul unui autoturism s-a urcat băut la volan, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 6,00, pe raza localităţii Bălţaţi a avut loc un accident rutier care a fost produs de un bărbat care locuieşte în localitatea Moţca.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul din autoturismul marca Volkswagen a circulat cu viteză, iar în urma unei depăşiri neregulamentare a intrat într-un autoturism în care se aflau trei persoane. Două dintre ele au decedat, iar cea de-a treia persoană, un copil, a fost dusă în stare gravă la spital. Una dintre persoanele din această maşină nu avea documente asupra sa şi nu poate fi identificată. Cealaltă victimă, şoferul, este din municipiul Roman. Şoferul care a produs accidentul este domiciliat în localitatea Moţca. A fost transportat conştient la o unitate medicală din Târgu Frumos. Examenul cu alcooltestul a arătat o alcoolemie de 0,55 în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru Agerpres, Geanina Romanescu, de la Biroul de Presă al IPJ Iaşi.

Poliţiştii care se află la faţa locului încearcă să afle circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel