Data actualizării:
Data publicării:

Iarna și-a intrat în drepturi în mare parte din țară. Imaginile zilei cu ambuteiajele și mașinile care fac drum întors din calea viscolului / video+foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Vremea
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
În mai multe regiuni ale țării, astăzi, 18 noiembrie 2023, a nins.

În mare parte din țară, iarna și-a intrat în drepturi, iar în arcul carpatic, Moldova, Transilvania și Maramureș, dar și în sud-estul României s-a depus deja un strat consistent de zăpadă ce a provocat primele probleme în trafic din acest sezon rece.

La Răducăneni, în Iași, o mașină s-a răsturnat, potrivit imaginilor distribuite de Meteoplus, iar în Pojorâta, Suceava, stratul de zăpadă acoperă deja și partea carosabilă.

La Bisoca, în Buzău, vântul bate cu putere, iar mai multe mașini neechipate pentru iarnă au fost nevoite să facă drum întors din cauza viscolului puternic. 

Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au precizat acum câteva zile că este posibil ca în această noapte să cadă primele precipitații mixte și în Capitală.

CITEȘTE ȘI        -       Vine iarna! ANM a spus când ar putea să cadă primii fulgi de zăpadă în București / Vremea în toată țara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel