Ianis Hagi, transferul carierei. Un gigant îl urmărește
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Evoluţiile excelente pe care Ianis Hagi (19 ani) şi Dennis Man (20 de ani) le-au avut în ultima vreme nu au rămas fără urmări.

Doi dintre cei mai interesanţi fotbalişti din campionatul românesc, cei doi mijlocaşi ofensivi au ajuns pe lista celor de la FC Sevilla, liderul surprinzător din Primera Division.

Potrivit Prosport, care citează Estadio Deportivo, Ianis Hagi e considerat, deja, o opţiune pentru linia ofensivă a andaluzilor, iar descrierea făcută fiului lui Gică Hagi e una foarte frumoasă: "Numele lui Ianis Hagi a fost adus în discuţie la mai multe cluburi mari din Europa. De exemplu, AS Roma a fost aproape să-l transfere în urmă cu câteva luni. Sevilla caută acum să-l transfere. În prezent joacă pentru echipa românească Viitorul, unde este un jucător important şi unde lucrează sub îndrumările tatălui său, care este o legendă în România. El a debutat în prima echipă a Fiorentinei la vârsta de 18 ani", scrie sursa citată, care mai notează că şi Dennis Man ar putea deveni o ţintă pentru Sevilla, dar şi că preţul ridicat cerut de Gigi Becali ar putea reprezenta un impediment în calea mutării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel