Ianis Hagi, titular la Alaves. Echipa românului, învinsă categoric "acasă"
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Facebook Ianis Hagi
Facebook Ianis Hagi
Ianis Hagi a fost titular la Alaves, în prima ligă spaniolă, însă nu și-a putut ajuta prea mult echipa. 

Deportivo Alaves, echipa la care evoluează internaționalul român Ianis Hagi, a suferit o înfrângere pe teren propriu în fața formației Athletic Bilbao, într-un meci disputat vineri seara, care a marcat debutul etapei a 6-a a campionatului de fotbal din Spania. Scorul final a fost de 0-2 în favoarea oaspeților.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 18, grație unui gol marcat de Inaki Williams, iar ulterior și-au consolidat avantajul în repriza a doua, când Oihan Sancet a înscris în minutul 76.

Ianis Hagi a fost inclus în echipa de start a lui Alaves pentru acest joc, dar a fost înlocuit în minutul 67.

Ca urmare a acestei înfrângeri, Athletic Bilbao a urcat provizoriu pe locul al treilea în clasament, având 13 puncte, la egalitate de puncte cu FC Barcelona. Echipa catalană urma să joace sâmbătă pe teren propriu împotriva lui Celta Vigo. În schimb, Deportivo Alaves ocupă poziția a 14-a în clasament, cu doar 6 puncte acumulate în acest sezon.

Primiera Division. Meciurile de sâmbătă și duminică


Sâmbătă sunt programate meciurile Girona - Mallorca, Osasuna Pamplona - Sevilla FC şi FC Barcelona - Celta Vigo, în timp ce duminică urmează să se dispute partidele Real Sociedad - Getafe, Rayo Vallecano - Villarreal, Las Palmas - Granada, Betis Sevilla - Cadiz, precum şi derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid.

În clasament conduce Real Madrid, cu 15 puncte, urmată de FC Barcelona, Athletic Bilbao şi Girona, toate cu câte 13 puncte, Valencia şi Rayo Vallecano, ambele cu câte 9 puncte etc.

Ianis Hagi a fost împrumutat de echipa scoțiană Rangers la Alaves. Tatăl său, Gheorghe Hagi se arătase nemulțumit că fiul său nu joacă mai mult la echipa de club. De altfel, Hagi a oferit 2 milioane de euro pentru a-l readuce la Viitorul Constanța pe Ianis, care nu mai prindea deloc minute de joc la Fiorentina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel