Ianis Hagi, mesaj înainte de trecerea în 2024
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Inquam Photos / Cornel Putan
Inquam Photos / Cornel Putan
​Anul 2023 s-a încheiat triumfător pentru naționala României, reușind să obțină calificarea la Campionatul European din 2024.

Ianis Hagi, unul dintre jucătorii-cheie ai echipei, a dezvăluit care sunt obiectivele sale pentru noul an, în care tricolorii vor evolua la un turneu final.

Cu grupa deja stabilită pentru turneul final al Euro 2024, în care România va concura alături de Belgia, Slovacia și o altă echipă provenită din barajul Ligii Națiunilor, Ianis Hagi a transmis un mesaj plin de determinare și dorință.

„Multă sănătate în primul rând, cred că asta e cel mai important lucru. La anul, în 2024 să avem un an cu bucurii, împliniri, succese și să fie alături de noi, de echipa națională, pentru că vom da totul pentru Tricolor și vom încerca să-i facem fericiți pe oameni. Să fiu sănătos! Am trecut prin anumite greutăți prin care nu mai vreau să trec și asta îmi doresc. Sunt într-un moment unde ambiția și forța mea de muncă este infinită, iar eu îmi doresc să fiu sănătos ca să realizez ce-mi doresc”, a declarat Ianis Hagi conform informațiilor FRF.

Naționala României a reușit să treacă peste provocările calificărilor și se pregătește pentru o competiție intensă în cadrul grupelor stabilite pentru Euro 2024. Ianis Hagi speră să aducă contribuția sa pentru a obține performanțe notabile și să ofere momente de bucurie și satisfacție fanilor echipei naționale.

Odată cu tragerea la sorți a grupelor, antrenorii și jucătorii se pregătesc intens pentru o confruntare pe măsură în competiția europeană, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura această ediție a Campionatului European de Fotbal din 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel