Ianis Hagi: Meciul cu Islanda, un accident. La ce speră tricolorii acum
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ianis Hagi
Ianis Hagi
Ianis Hanis a făcut declarații, în cadrul unei conferințe de presă, după ce România a ratat ultima șansă de a ajunge la EURO 2020.

România a ratat ultima șansă de a ajunge la EURO 2020, după eșecul cu Islanda. Ianis Hagi consideră că evoluția de joi a tricolorilor a fost doar un accident.

Următorul obiectiv, spune „fiul regelui”, este calificarea la Campionatul Mondial.

„Am experiența unui turneu final la echipa de tineret și sentimentul pe care l-am trăit acolo nu l-am mai trăit în cariera mea. Cu siguranță, am venit cu aceeași mentalitate la echipa mare, cu gândul să câștig și să mă calific la un turneu final, că este european sau mondial. Ne dorim foarte mult să ajungem mai ales la un Campionat Mondial, pentru că au trecut foarte mulți ani de când nu ne-am mai calificat”, a spus Ianis Hagi.

Hagi Jr. a mai spus că „am învățat un singur lucru în fotbal, că meciul durează 90 de minute. Indiferent cum începi, trebuie să joci 90 de minute. Trebuie să fim constanți, să scoatem un rezultat pozitiv. Am început bine în Liga Națiunilor, suntem pe primul loc și trebuie să rămânem acolo. Da, ne gândim la victorie cu Norvegia.

Nu știu dacă a fost lipsă de atitudine cu Islanda, toți ne-am dorit să câștigăm. Pur și simplu a fost un meci slab făcut de echipa națională. Este deja în trecut, am analizat ce s-a întâmplat în Islanda. Acum avem două meciuri importante în Liga Națiunilor.

Norvegia e o echipă tehnică, chiar dacă sunt înalți, masivi. Nu cred că are rost să vorbim despre un singur jucător (n. red – Erling Haaland).

Eu mereu trebuie să fac diferența pe teren, oriunde mă aflu. Trebuie să-mi fac datoria de număr 10. Ești obligat să dai goluri sau pase de gol meci de meci, ca număr 10. Când o să apară acest lucru și la echipa națională, cu siguranță că voi avea continuitatea pe care o vreau”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel