Ianis Hagi, din nou cu mingea la picior după operaţie: Încă am ambele picioare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Ianis Hagi a început recuperarea după accidentarea suferită la ligamentul încrucişat anterior. 

Hagi a publicat un videoclip pe rețelele de socializare în care apare jonglând cu mingea în sala de forță.

”A trecut ceva timp. PS: Încă am ambele picioare!”, a scris Ianis Hagi în descrierea videoclipului.

Ce spunea Gică Hagi despre recuperarea lui Ianis 

"Ianis este bine, se recuperează în fiecare zi, din punct de vedere mental stă bine. A acceptat totul și acum lucrează zi de zi pentru a progresa. L-am vizitat la Glasgow și arăta foarte bine, sper că își va reveni cât mai curând.

A suferit o accidentare serioasă, dar este puternic și a acceptat-o. Lucrează să revină la punctul în care era înainte să se accidenteze, care a fost o perioadă ideală pentru el", a transmis Hagi, conform Digisport.

La finalul lunii ianuarie, Ianis s-a operat la genunchi 

"Ianis Hagi a avut nevoie de o operație la genunchi. Din păcate, nu îl vom mai putea folosi tot restul sezonului. Am vorbit ieri cu el, este pozitiv, concentrat și sunt sigur că recuperarea va decurge rapid. Așteptăm să îl primim înapoi odată ce se va recupera complet", a transmis antrenorul Giovanni van Bronckhorst.

Ianis Hagi are șanse mari să rateze o parte din campania României în Liga Națiunilor

Dacă procesul de recuperare va dura până în vară, Hagi riscă să rateze patru meciuri din campania României din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Mesajul transmis de Ianis Hagi după accidentare și operație

De asemenea, Ianis Hagi a transmis că este ”entuziasmat” și ”motivat” să folosească această perioadă de recuperare pentru a se dezvolta atât uman, cât și profesional.

”Salutări, tuturor! După operația care a fost un succes, vreau să mulțumesc medicului Andrew Williams și tuturor celor implicați în operație.

Sunt entuziasmat și motivat să încep această călătorie care mă așteaptă. Știu că vor fi și momente grele, dar, cu siguranță, văd această perioadă ca o oportunitate pentru a mă descoperi și a mă dezvolta ca om și ca fotbalist și pentru a reveni mai puternic. Drumul către revenire începe!”, a scris Ianis Hagi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel