Ianis Hagi, criticat dur după cununia cu Elena: Tatăl său nu încetează să îl laude, dar a ajuns la limita de jos
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Presa scoțiană îi aduce critici dure lui Ianis Hagi, la scurt timp după cununia civilă cu aleasa inimii sale.

Presa internațională scrie că fotbalistul român Ianis Hagi are șanse minime să rămână la Rangers, după evoluțiile slabe pe care acesta le-a avut la Alaves, în La Liga, acolo unde a fost împrumutat, potrivit gsp.

Fiului „Regelui“ a reușit să înscrie doar două goluri și are un singur asist în 14 partide.

CITEȘTE ȘI      -    Gică Hagi, cuprins de emoții în noaptea de Crăciun, la petrecerea de cununie a lui Ianis: Copiii comandă acum / „Suntem niște părinți împliniți“ / video

„Pur și simplu nu a dat randament cu niciun antrenor, iar dacă se va putea rezolva un transfer cu echipa spaniolă, ambele cluburi vor fi mulțumite, dar și jucătorul“, a scris agenția Ibrox Noise.

„Prestațiile din Spania s-au situat la limita de jos. Ianis a livrat numai un asist în 14 meciuri și două goluri în Cupa Spaniei împotriva unui adversar din ligile inferioare. Dacă Rangers ar aduce un conducător de joc cu asemenea cifre, suporterii ar avea motive să fie extrem de îngrijorați.

Tatăl său nu încetează să-l laude, aducând în discuție scuza accidentării, și crede că fiul său are un drept divin de a juca la Rangers.

Ianis a făcut o mare greșeală când l-a atacat pe Michael Beale, dovedind lipsă de respect. Și, în fine, dar nu în ultimul rând, Hagi nu e jucător adus de noul manager Philippe Clement, care a refuzat să discute despre el“, a mai precizat agenția scoțiană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel