Data publicării:
Ți-a rămas cozonac de Paște? Iată cum poți face o savarină delicioasă
Vlăduț a dezvăluit, la Antena 1, cum poți face o savarină delicioasă din cozonacul care a rămas de Paște.
"Ce facem cu cozonacul, de obicei se usucă, nu mai are aceeași savoare, își pierde aromele. Noi, când eram mici, preparam din feliile de cozonac savarină. Puneam un sirop rece pe cozonac, nu e bine să punem cald pentru că avem în cozonac drojdie, apoi puneam deasupra o dulceață roșie, din zmeură, căpșuni, coacăze roșii. Apoi puneam o frișcă bătută ușor, îndulcită. Nu arunci nimic și e chiar mai delicioasă decât savarina clasică de cofetărie", a spus Vlăduț, în emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News