Ți-a rămas cozonac de Paște? Iată cum poți face o savarină delicioasă
Vlăduț a dezvăluit, la Antena 1, cum poți face o savarină delicioasă din cozonacul care a rămas de Paște.
"Ce facem cu cozonacul, de obicei se usucă, nu mai are aceeași savoare, își pierde aromele. Noi, când eram mici, preparam din feliile de cozonac savarină. Puneam un sirop rece pe cozonac, nu e bine să punem cald pentru că avem în cozonac drojdie, apoi puneam deasupra o dulceață roșie, din zmeură, căpșuni, coacăze roșii. Apoi puneam o frișcă bătută ușor, îndulcită. Nu arunci nimic și e chiar mai delicioasă decât savarina clasică de cofetărie", a spus Vlăduț, în emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva