I-a fost îndepărtată o porțiune de plămân. Angajatul cântăreței Lady Gaga vorbește despre trauma prin care a trecut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Ryan Fischer, angajatul cântăreței Lady Gaga, care se ocupa de animalele acesteia, a fost împușcat în piept în timp ce plimba trei dintre câinii acesteia. Bărbatului i-a fost îndepărtat o parte dintr-un plămân. 

Angajatul lui Lady Gaga care plimba câinii acesteia, Ryan Fischer, a declarat că i-a fost îndepărtată o porţiune a unui plămân după ce a fost împuşcat în piept, în Los Angeles, de o persoană implicată în furtul a două dintre cele trei animale ale cântăreţei, relatează marţi BBC, citat de Agerpres. 

Fischer a descris că recuperarea decurge remarcabil de rapid după ce un plămân i-a cedat şi a trebuit să fie operat. El a fost externat şi se află acasă. Ryan Fischer plimba cei trei câini din rasa Buldog Francez ai cântăreţei la Hollywood, în februarie, când a fost atacat de un bărbat cu pistol semi-automat.

Atacatorul l-a împuşcat pe Fischer şi, împreună cu un complice, a furat doi dintre câini, Koji şi Gustav. Un al treilea Buldog, Miss Asia, a reuşit să scape şi a fost recuperat ulterior de poliţie.

Câinii au fost returnați


Câinii furaţi au fost înapoiaţi nevătămaţi câteva zile mai târziu de o femeie - aparent neimplicată în incident - care i-a predat la o secţie de poliţie din Los Angeles.

Poliţia nu a identificat deocamdată niciun suspect.

Fischer a scris într-un lung mesaj publicat pe Instagram că iniţial recuperarea sa decurgea bine. Cu tubul toracic îndepărtat (ceea ce nu pot compara decât cu extracţia unui pui de extraterestru) şi cu oxigenul din sânge stabil, am început călătoria afară, pentru a mă recupera alături de cei dragi, a scris el.

Totuşi, el a început apoi să simtă şuierături şi gâlgâituri ciudate care îmi ieşeau din piept de fiecare dată când respiram.

Rana provocată de glonț nu se vindeca


A devenit destul de clar că plămânul meu nu se vindeca, a continuat el, iar rana provocată de glonţ mi-a cicatrizat ţesutul ca o arsură.

După ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a unor porţiuni din plămâni, el a spus că a acceptat în cele din urmă că recuperarea mea a devenit orice altceva decât o linie dreaptă.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, se afla la Roma unde lucra la un nou film al lui Ridley Scott, Gucci, când câinii ei au fost furaţi.

Lady Gaga: „Este un erou”


La acea vreme, ea l-a numit pe Fischer un erou care şi-a riscat viaţa luptând pentru familia noastră.

Ea a oferit o recompensă de 500.000 de dolari oricărei persoane care va înapoia câinii; nu este clar dacă această sumă a fost acordată femeii care a adus animalele de companie la poliţie.

Totodată, nu este clar dacă animalele au fost vizate din cauza statutului de vedetă al Lady Gaga sau dacă a fost vorba despre un atac întâmplător - sau planificat - determinat de rasa câinilor, considerată valoroasă.

Lady Gaga este deosebit de ataşată de câinii ei, care o însoţesc frecvent la evenimente şi cu care publică fotografii pe reţelele de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel