Hurezeanu, despre lupta Băsescu-Ponta pe economie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Emil Hurezeanu spune că nu era nevoie de președintele Traian Băsescu pentru a ne da seama că economia României este șubredă și a comparat situația lucrărilor de asfaltare din Piața Charles de Gaulle din București cu situația generală a economiei românești.

„Uitați-vă puțin în jur în orașul acesta, cu multe biserici cu acoperiș strălucitor, nicio macara nu funcționează. La nivelul solului, pe Calea Victoriei apare un fel de bulevard pentru bicicliști flancat de flori. Statul norvegian n-ar putea să paveze cu flori așa cum se întâmplă pe Calea Victoriei nicio alee centrală din Oslo. Și Norvegia este țara cu cele mai mari venituri, inclusiv din petrol, și cu cel mai risc de recesiune din Europa. Noi avem bani pentru flori, pentru amintiri. Bine că au bicicliștii unde să umble, dar și astăzi canalele erau descoperite pe partea dinspre palat. La Piața Charles de Gaulle se stă o oră și jumătate pentru că niște băieți, acum vrei trei ani, au asfaltat peste pietrele de caldarâm. Și-aud adus acum aminte unii că ar avea nevoie de pietre să le folosească în altă parte în oraș. Încet, fără riscuri, fără dureri, au început să scobească iar strada. Un dezastru!", a spus Emil Hurezeanu, citat de digi24.ro.

„Am avut brusc imaginea situației în care suntem noi. Ne aducem aminte că am lăsat ceva dedesubt. Ăstea sunt șantierele inutilului. Nu numai că sunt nocive pentru circulație și pentru nervii oamenilor, aduc venituri neclare unor, producând nervi tuturor. Asta este metafora progresului nostru", a subliniat jurnalistul.

„Mergând să plătești taxe mici îți dai seama, nu trebuie să vină Băsescu la 6 să spună ceva și să-l contrazică de la 6:05, de la Botoșani, Ponta, îți dai seama că în țara asta nu funcționează treaba", a conchis Emil Hurezeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel