Hurduzeu, mesaj ferm: De tine și de grupul tău organizat, Romeo! De voi trebuie să apărăm Caraș-Severinul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Facebook Silviu Hurduzeu
Foto: Facebook Silviu Hurduzeu
Candidatul alianței PSD – Pro România – ALDE pentru președinția CJ Caraș Severin, Silviu Hurduzeu, a ieșit cu un mesaj public dur la adresa contracandidatului său liberal, Romeo Dunca. 

Reacția vine după ce actualul președinte al forului județean declara că și-ar dori o dezbatere publică cu contracandidații săi pe marginea proiectelor de dezvoltare ale județului. 

Iată mesajul lui Silviu Hurduzeu, publicat pe Facebook: 

”De cine??? De tine și de grupul tău organizat, Romeo! De voi trebuie să apărăm Caraș-Severinul!

Mi-am dorit o campanie civilizată, o confruntare de idei și proiecte pentru județul nostru. Văd însă ca unul dintre contracandidații mei preferă să murdărească orice, oricum, cu disperarea perdantului care speră că punând piedică se va ridica el. Dar nu. Te afunzi în propria ta mocirlă.

Iată stimate domn de cine și de ce trebuie apărat județul nostru:

De cei ca tine care dau mita și apoi, de frica se autodenunța! Ca să îți aduci aminte ai aici detaliile: https://www.pressalert.ro/…/exclusiv-primarul-din-zavoi-de…/

De cei ca tine care vor să ia pe gratis pământurile statului și ale oamenilor: https://expressdebanat.ro/romeo-dunca-are-rau-de-altitudin…/

De cei ca tine și tovarășii tăi care dau pe gratis sau aproape pe gratis pământurile statului rudelor lor.

De cei ca tine care încalcă în mod repetat legea cu dispreț și aroganta, crezând ca spre deosebire noi toți ceilalți, tu ești deasupra legii!  https://www.romaniacurata.ro/instanta-cere-demolarea-caban…/

De cei ca tine agresivi și violenți, care nu au legătură cu morala, bunul simt și fac rău din principiu.

De cei ca tine pentru care familia nu are nicio valoare.

De aventurieri ca tine care nu au nicio legătura cu Carașul, ci au venit aici doar ca să îl spolieze pentru propriile interese meschine.

Ceea ce scriu nu este un rechizitoriu, dar cărășenii trebuie să știe cine ești și cine este grupul tău organizat. Niște venetici aventurieri cu pofta de îmbogățire pe spinarea banului public.

Tu și grupul tău organizat sunteți o pandemie pentru Caraș-Severin, Romeo!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel