Hunedoara - în urma unei detonări doi bolovani au lovit o locuință din oraș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto IPJ Hunedoara
Sursa Foto IPJ Hunedoara
Lumea a crezut inițial că sunt meteoriți.

Cei doi bolovani căzuți marți într-o locuință și o curte din orașul Hunedoara sunt bucăţi de zgură, provenite în urma detonării unei bucăţi de zgură în fostul combinat siderurgic, potrivit Mediafax.

Cele două corpuri căzute la cele două imobile sunt bucăți de zgură care au provenit în urma detonării unei bucăți de zgură, informează IPJ Hunedoara.

Detonarea s-a produs la 1 kilometru distanță de cele două zone, respectiv în incinta fostului combinat siderurgic, pe platforma unde două societăţi comerciale desfăşoară activităţi de excavare şi colectare a deşeurilor metalice.

Ancheta este în desfăşurare și va stabili împrejurările în care s-au comis aceste incidente.

Acoperișul unei case din Hunedoara a fost găurit, marți după-amiază, de „o piatră” căzută în locuință. Mama și cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței.

Ulterior, o altă persoană a anunțat ISU că a găsit un bolovan similar în curtea casei.

În zona fostului combinat, despărţită de cartierul Ceangăi, prin râul Cerna şi calea ferată Hunedoara – Simeria, două firme derulează activităţi industriale şi au loc demolări ale ruinelor combinatului, potrivit Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel