Hunedoara: O companie chineză va deschide o fabrică de mobilă la Deva
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O companie chineză va deschide o fabrică de mobilă în municipiul Deva, unde se vor produce scaune de birou şi canapele pentru piaţa europeană, un memorandum pentru asigurarea sprijinului administrativ necesar derulării investiţiei fiind semnat, luni, între autoritatea locală şi reprezentanţii firmei străine.

Potrivit primarului municipiului Deva, Florin Oancea, fabrica se va întinde pe o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi, iar producţia efectivă este estimată că va începe în prima parte a anului 2021.

'Aceştia sunt investitorii serioşi pe care ni-i dorim şi pe care am reuşit să-i convingem să investească în Deva. Iar în lunile următoare vom avea şi alte veşti bune pentru deveni', a declarat primarul municipiului. Conform edilului local, firma chineză UE Furniture a fost înfiinţată în 2001 şi este una dintre cele mai importante companii specializate în dezvoltarea şi producerea scaunelor de birou, a scaunelor de masaj, a mobilierului funcţional şi a canapelelor. Firma este situată în Regiunea Anji, cunoscută ca regiunea industriei scaunelor din China. Produsele companiei sunt comercializate în peste 60 de ţări şi regiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel