Hubert Thuma: "Ilfov zâmbește", un proiect în premieră în România
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Hubert Thuma, președintele PNL al Consiliului Județean Ilfov, anunță demararea unui proiect în premieră în România.

"Vreau să ajut vârstnicii cu venituri mici să își repare dantura, să își pună proteze ori implanturi.

Am gândit un proiect numit „Ilfov zâmbește”. Mai exact, Consiliul Județean Ilfov ar urma să deconteze vârstnicilor suma de 3.000 de lei din suma totală cheltuită pentru refacerea danturii. Sunt mulți bătrâni care fac împrumuturi la bancă să își pună proteză ori lucrare. Sau, și mai rău, stau fără dinți în gură și se chinuie să mănânce.

Am lucrat intens la acest proiect împreună cu colegii mei. Am făcut un grup de lucru la Consiliul Județean Ilfov, format din consilieri personali, juriști, economiști și colegi de la Biroul de Asistență Socială. Mâine, intrăm în ședință de consiliu cu proiectul, îl supunem dezbaterii și votului. Apoi, revenim cu detalii. Sper ca toți colegii mei să fie de acord cu acest proiect și, împreună, să ajutăm cât mai mulți ilfoveni să își recapete zâmbetul și demnitatea.

Am mai spus-o, sănătatea e cea mai importantă. În lipsa ei, nimic nu mai contează. Iar eu îmi doresc în Ilfov o comunitate sănătoasă. Îmi doresc să stăm cât mai mult timp la masă alături de bunicii noștri, să mâncăm alături de ei, să-i vedem fericiți, nu îndurerați", a ținut să precizeze președintele CJ Ilfov. 

Vezi și: Hubert Thuma: DGASPC Ilfov caută „părinți” de profesie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel