Hubert Thuma: Campanie de donare de sânge în Otopeni
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
Hubert Thuma, președintele PNL al Consiliului Județean Ilfov, anunță, pe 17 martie, campania de donare  de sânge la Otopeni.  

Știați că numai 2% din populația României donează? De ce? Eu cred că mulți nu donează de teamă, dar nu trebuie să ne fie frică. Gândiți-vă la viețile pe care le putem salva! Cea mai mare nevoie de sânge este în București, unde vin pacienți din toată țara.

Media donatorilor e de 200 pe zi, în București. Însă, e nevoie de cel puțin dublu. Dacă nu este suficient sânge, multe operații se amână. Haideți să dăm o mână de ajutor, să fim alături de semenii noștri în suferință, nu ne costă nimic! Dimpotrivă, avem și beneficii.

Consiliul Județean Ilfov se alătură, așadar, proiectului Digi24 „Avem același sânge”. Organizăm în data de 17 martie, în Otopeni, campanie de donare de sânge. Mai exact, totul se desfășoară la Complexul Sportiv de Natație Otopeni (strada Drumul Gării Otopeni, nr. 5-11). Puteți dona între orele 08:00 și 15:00.

Vă las aici link cu toate informațiile pe care trebuie să le știm, înainte de a dona: http://www.ctsbucuresti.ro/informeaza_te.html.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel