Huawei lansează noul Matebook 13 în România. Cadou pentru primii clienţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Huawei a anunţat că va lansa şi în România noul laptop MateBook 13, dar şi că primii clienţi vor primi şi un cadou. 

"La achiziționarea unui Huawei MateBook 13, dotat cu un procesor Intel Core i5 sau i7, consumatorii primesc gratuit un telefon Huawei Y6p. În același timp, cei care aleg varianta AMD a laptopului beneficiază de un telefon Huawei Y5p cadou. Versiunea AMD a laptopului, dotată cu un procesor AMD R5 și o memorie de 8 + 512GB, Windows Home Gray, este disponibilă pe piață la prețul recomandat de 3.699 lei, în timp ce prețul recomandat pentru Huawei MateBook 13 2020 Intel, dotat cu procesor Intel Core i5 și memorie de 8 + 512GB, Windows Home, este de 4.099 lei, respectiv 5.899 lei pentru modelul MateBook 13 2020 Intel echipat cu procesor Intel Core i7 și memorie de 16GBși 512GB stocare, placă video dedicatăNVIDIA® MX250, display Touch și Windows Home.", se arată într-un comunicat al companiei. 

„Notebook-urile joacă un rol esențial în strategia HUAWEI pentru toate scenariile. Interconectarea dispozitivelor inteligente și a laptopurilor este necesară pentru a le oferi utilizatorilor o experiență fluidă și unică.", a declarat Wang Yinfeng, PC and Tablet Business President, Huawei Consumer Business Group. „Noul Huawei MateBook 13 îmbină estetica premium, experiența de vizualizare expansivă a ecranului FullView și performanțele deosebite, pentru a aduce o experiență de utilizare convenabilă, portabilă și puternică.", a completat acesta.

Specificaţii de ultimă generaţie 

Cele două modele Huawei MateBook 13, dotate cu procesoarele i5 sau i7, dispun de designul emblematic al Seriei MateBook și de un ecran HUAWEI FullView, susținut de Intel® UHD Graphics 620și, pentru varianta Intel i7, deNVIDIA® GeForce® MX 250 . Acest GPU oferă toată puterea de procesare grafică necesară sarcinilor de editare a imaginilor și videoclipurilor, precum și experiențelor de divertisment,integrând un procesor Intel Core de a 10-a generație, 16 GB RAM și suport pentru 2K HUAWEI FullView Display cuMulti-touch și Multi-screen Collaboration.

În ceea ce privește aspectul, MateBook 13 Intel Edition dispune de un ecran 2K HUAWEI FullView cu redare 100% a gamutului de culoare și un raport ecran-corp de 88%. Dispozitivele sunt dotate și cu tehnologie distribuită pentru colaborare pe mai multe ecrane. Pentru consumatorii tineri, interesați de calitatea vieții și de productivitate sporită, Huawei MateBook 13, puternic și elegant, este însoțitorul ideal care le completează stilul de viață.

Procesorul AMD Ryzen™ 5, încorporat în versiunea AMD Edition a laptopului, asigură, de asemenea, performanțe puternice. Huawei MateBook 13 AMD Edition prezintăacelași design,dotat cu un ecran HUAWEI FullView de 2K, și este alimentat de cel mai recent procesor Ryzen 5 3500U, precum și de grafică Radeon™ Vega 8.

Atât modelele dotate cu procesor Intel Core, cât și cel dotat cu procesor AMD, prezintă un sistem de răcire HUAWEI Shark Fin Design 2.0, care include ventilatoare cu zgomot redus, pentru performanțe termice maxime. În plus, soluția de filtrare inteligentă monitorizează schimbările de temperatură în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel