Data publicării:

Houston, câinele american al Jandarmeriei Române, i-a păzit pe sportivi la Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
Facebook Jandarmeria Română
Facebook Jandarmeria Română
Sportivii care au participat la Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice în această vară au avut un paznic de nădejde. Houston, câinele american al Jandarmeriei Române, a fost în misiune la Paris. 

"Participanții din peste 200 de țări la Jocurile Olimpice și Paralimpice 2024, în grija lui Houston, câinele american al Jandarmeriei RomâneHouston este unul dintre câinii de serviciu ai Jandarmeriei Române, care a fost membru în echipa de luptători ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Patrupedul are 11 ani, face parte din rasa Labrador, dar ceea ce-l face cu adevărat special este originea sa: este născut și școlit în America!

Recent, Houston și-a încheiat cu brio misiunea sa internațională în Franța, la Jocurile Olimpice și Paralimpice 2024. Conductorul său, plutonier adjutant șef Dobrin Florin și Houston au avut misiunea de a efectua controlul tehnic antiterorist în mai multe zone de desfășurare a Jocurilor Olimpice de la Paris. Houston nu a fost singur în aventura sa olimpiană.

Bunul său prieten, Famo - alintat "Lord", specializat, de asemenea, în detectarea substanțelor explozive, alături de conductorul său, plutonier adjutant, Dragnea Daniel, au avut misiunea complexă de control tehnic antiterorist în mai multe zone din Orașul Luminilor.Născut și școlit în America, Houston s-a alăturat echipei noastre în 2016, printr-o donație a Guvernului Statelor Unite. Cu sprijinul Ambasadei SUA, conductorii câinilor de serviciu ai Jandarmeriei s-au pregătit alături de experți americani, dobândind abilități avansate în detectarea substanțelor explozive și în coordonarea operațiunilor", transmite Jandarmeria Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel