House of Cards. Kevin Spacey, "ucis" în viitorul sezon
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Facebook / House of Cards
Foto: Facebook / House of Cards
Creatorii serialului ''House of Cards'' fac ultimele schimbări în vederea celui de-al 6-lea și ultim sezon, pentru ca narațiunea să nu-l mai includă pe Frank Underwood, personajul interpretat de Kevin Spacey, potrivit publicației The Hollywood Reporter citată de EFE.

Anterior, publicația de specialitate Variety a furnizat aceleași informații, citând surse ale producătorilor serialului care mizează pe posibilitatea de "a ucide" personajul, astfel încât Underwood să nu mai apară în viitorul sezon. Platforma Netflix, care difuzează serialul, nu s-a pronunțat încă pe această temă.

Un fost asistent de producție de la "House of Cards" a afirmat că Spacey l-a agresat sexual, iar mai mulți membri din echipa care produce acest serial au spus că actorul a avut un comportament de "prădător" pe platoul de filmare. Opt persoane care lucrează sau au lucrat în echipa de producție a serialului au făcut la rândul lor acuzații despre "mediul de lucru toxic" pe care, potrivit lor, Kevin Spacey l-ar fi creat "prin intermediul unui tipar de hărțuire sexuală".

[citeste si]

Kevin Spacey, laureat cu două premii Oscar, se află în vizorul Hollywoodului după acest scandal care i-ar putea afecta cariera. Agentul de presă al lui Kevin Spacey, care după apariția în media a acestor acuzații a renunțat la colaborarea cu starul hollywoodian, a precizat că renumitul actor, în vârstă de 58 de ani, se află într-o perioadă de "evaluare și de căutare a unui tratament", notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel