Houdini de Galați: un hoț a furat două biciclete fără să deranjeze niciun locatar al blocului
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un hoț din Galați a reușit să sustragă două biciclete dintr-un bloc fără ca niciun locatar să observe.

Două biciclete au fost furate dintr-un depozit comun al unui bloc din cartierul Micro 39 din Galați, scrie Viața Liberă. Fapta ilicită, fără a fi ieșită din comun, nu a fost sesizată de niciun vecin, hoțul fiind destul de prudent astfel încât să evite interfonul blocului. Tot acesta a reușit să îndepărteze lacătul fără gălăgie și să iasă în liniște cu cele două biciclete pe care pusese ochii.

Bicicletele aparțineau unor copii, de 7 și 12 ani, care locuiau în blocul cu pricina. Valoarea pagubei este de 1.000 de lei.

„Pe la ora 1:30 dimineața, am intrat în bloc şi, fiindcă aşa îmi este obiceiul, m-am uitat în camera uscătorului, iar bicicletele erau acolo. Dimineața, când a plecat soțul de acasă, la ora 9,00, uşa uscătorului era deschisă, iar bicicletele dispăruseră. Am întrebat vecinii, dar nimeni nu a auzit sau văzut nimic. A fost un jaf ca în filme, deoarece hoţul a reușit să intre în bloc şi să deschidă apoi uşa uscătorului, dar este posibil să fie şi cineva care are acces la chei. Lacătul de la ușă a dispărut, dar a fost lăsat în urmă un lacăt nou, pus pe gratiile de la uşă. N-am înțeles care a fost rostul acestui lacăt, pentru că uşa a rămas larg deschisă. Nu am avut probleme până acum, de opt ani de când locuim aici. Eu ajung şi la 2 dimineața de la muncă şi nu mă mai simt în siguranță acum. Îmi este frică şi pentru copii mei”, a spus mama copiilor pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel