Un hotel îi va plăti pe turiști dacă afară plouă, iar vremea le strică vacanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Hotelul care îi va plăti pe turiști dacă afară plouă, iar vremea le strică vacanța / Foto: Pixabay
Hotelul care îi va plăti pe turiști dacă afară plouă, iar vremea le strică vacanța / Foto: Pixabay
Află în articol care este hotelul care te va plăti dacă plouă în timpul sejurului tău.

În Singapore plouă în medie 171 de zile pe an, dar un hotel din Orașul Leului le promite turiștilor că le dă bani dacă ploaia le strică vacanțele. Pachetul "Rain Resist Bliss" de la InterContinental Singapore va rambursa o noapte de ședere oaspeților dacă una dintre activitățile planificate este anulată din cauza ploii.

"Stăteam de vorbă cu un grup de prieteni despre ce urmează în călătoriile de lux și unul dintre ei a comentat în glumă că a putea garanta vreme bună ar fi următorul nivel al călătoriilor de lux", a spus directorul general al hotelului, Andreas Kraemer. 

Potrivit acestuia, de acolo a luat naștere conceptul unui pachet de asigurare împotriva ploilor. Totuși, există mai multe condiții. InterContinental nu va da bani de fiecare dată când plouă. Potrivit unui comunicat al hotelului, criteriile sunt îndeplinite atunci când "durata ploii depășește 120 de minute cumulate în orice bloc de timp de 4 ore în timpul orelor de zi".

Pachetul se aplică, de asemenea, numai persoanelor care stau în apartamente, prețul cărora încep de 633 USD pe noapte pentru apartamentele junior și de la 3349 USD pentru apartamentul prezidențial.

Banii vin sub forma unui voucher



Banii vin sub forma unui voucher, care trebuie cheltuit la InterContinental Singapore în termen de o săptămână, iar suma pe care o primiți este echivalentă cu o noapte de ședere în categoria dvs. de cameră.

Potrivit lui Kraemer, printre activitățile sale preferate în zilele ploioase din Singapore sunt vizitarea Muzeului Civilizațiilor Asiatice, un tur al Tiger Brewery și cumpărăturile la avanpostul local al librăriei japoneze Kinokuniya. Pachete speciale ca acestea pot fi o modalitate prin care un hotel să iasă în evidență și să atragă mai mulți turiști.

În Bali, un hotel a interzis smartphone-urile și alte dispozitive electronice lângă piscină, ca o modalitate de a încuraja oaspeții să se deconecteze și să se relaxeze. Între timp, mai multe hoteluri și stațiuni din întreaga lume, inclusiv Park Hyatt New York, au creat camere speciale concepute pentru a obține un somn optim de noapte, cu aparate de zgomot alb și ceaiuri speciale pentru somn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel