Horoscopul Zilei Îndrăgostiților. Află ce îți rezervă astrele dacă ești singur
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiţilor este o celebrare a iubirii, marcată cu flori, cadouri, cine romantice, dulciuri şi orice poate să exprime un gest tandru sau o declaraţie de dragoste. Dar ce pot face cei care nu sunt într-o relaţie?

Când vorbim de 14 februarie, vorbim de dragoste, de iubire, de relaţii. Vorbim de cupluri care îşi fac cadouri, care petrec.

Dar mai există o categorie care nu beneficiază de toate aceste lucruri, care nu are cu cine să iasă în oraş nu are cu cine să petreacă. Vorbim despre cei singuri. Ei se uită la emisiuni, citesc articole şi vor vedea deja sfaturi pentru cei care sunt într-o relaţie sau care ies cu cineva. Aşa că, ne-am gândit să facem un horoscop cu recomandări pentru cei care sunt singuri. Chiar dacă e Ziua Îndrăgostiţilor, nu înseamnă că nu pot face şi lucruri pentru ei. Că până la urmă vorbim de iubirea de sine.

Astrograma zilei de 14 februarie este destul de incitantă. Sunt nişte aspecte interesant în luna februarie pentru tot ce înseamnă iubire şi dragoste, dar şi pentru pragmatism în aceste domenii. Vă spun câteva detalii despre astrogramă apoi vă fac nişte recomandări în funcţie de zodie sau ascendent ca să ştiţi cum să petreceţi ziua de 14 februarie, chiar dacă sunteţi singuri. 

Atenţie! Recomandările acestea pot fi folosite şi de cei care sunt într-o relaţie. Le puteţi adapta şi pentru viaţa voastră.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor. Cele mai importante aspecte astrologice

Majoritatea aspectelor au de a face cu un plan foarte material, foarte concret.

Vorbim de conjuncţia Venus - Marte. Venus este iubirea, feminitatea, frumuseţea, plăcerile, iar Marte este pasiunea, senzualitatea, sexualitatea, acţiunea, energia. Acestea se întâlnesc în semnul Capricornului.

Este o conjuncţie senzuală, mai puţin romantică, dar îşi arată în spatele uşilor tot vulcanul de emoţii. Este o conjuncţie care predispune la fapte concrete, indiferent că eşti singur sau într-o relaţie. Trebuie să faci ceva, nu să aştepţi să ţi se întâmple. Trebuie tu să treci la fapte dintr-un anumit punct de vedere.

După care, avem o Lună în semnul Leului, care predispune la voie bună, la dramatism, la joc actoricesc, la pasiune, la hobby-uri. E foarte bine să ne folosim de resursele acestor zile pentru a fi vizibili, să atragem oameni.

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel