Horoscopul zilei, 25 noiembrie 2022. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. E ”Doamne ferește” pentru o zodie ziua de azi
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Horoscopul zilei, 25 noiembrie 2022. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. E ”Doamne ferește” pentru o zodie, ziua de azi
Horoscopul zilei, 25 noiembrie 2022. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. E ”Doamne ferește” pentru o zodie, ziua de azi
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS, redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec

”Îți atrag atenția asupra drumurilor pe care le ai de făcut. De exemplu dacă știai că trebuie să te duci undeva să te tunzi, afli că ți s-a schimbat traseul, locația, afli că au apărut tot felul de schimbări pe care trebuie să le faci. În orice caz, dacă pleci în acest weekend la drum, nu o să ajungi foarte repede acasă... o să te tot fâțâi”.

Taur 

”Vom vorbi despre partea de bani. De exemplu dacă ai mărirea salariului, dacă discuțiile au avut loc acum ceva timp și acum vor fi reluate, atunci e bine. Dar dacă discuțiile au avut loc acum pentru prima dată, atunci nu e bine. Te invit să nu crezi 100% tot ce ți se spune și să nu îți faci speranțe”.

Gemeni

”Doamne ferește să vă lipsiți de realitatea adevărată. Crudă, așa nasoală, fugiți de ea. Aveți un stil de ezitant în aceste zile și nu vreți să stați deloc, să vă permiteți să simțiți, să știți.. E foarte greu zilele acestea să faceți astea. De altfel, mult spor deoarece furia e la ea acasă”.

Rac

”S-ar putea să aveți tendința să munciți pentru mai mult. Adică știți că trebuie să gătiți, să faceți curățenie, să vă ocupați de serviciu, dar mai apar și rude care vă zic că au nevoie de voi, iar voi vreți să băgați și acolo. De apreciat, dar nu faceți altceva în detrimentul proiectelor voastre”.

Leu

”Plimbări, eveniment... În această perioadă faceți o selecție foarte puternică cu oamenii din viața voastră și cred că unii dintre ei vă trezesc narcisicul din voi. E o perioadă foarte pretențioasă pentru voi și nu mai vreți să petreceți timpul cu oricine și oricum și în weekendul acesta veți alege serios cu cine veți ieși în oraș”.

Fecioară

”E weekendul acela în care aveți nevoie să vă simțiți bine cu cei dragi. Să vorbiți cu ei, iar dacă aveți pace totul va funcționa. Altfel, dacă nu merg lucrurile pe plan familial, atunci nu vor merge nici pe plan relațional și nici profesional”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel