Data actualizării:
Data publicării:

Horoscopul verii 2023, cu Daniela Simulescu: „Este pe placul nostru”. Ce ne așteaptă în această perioadă / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu previziunile astrale ale verii. Iată ce ne în această perioadă.

„Comparând cu ultimii ani, vara aceasta este pe placul nostru. Este o vară care ne invită să ne distrăm mai mult. Avem de recuperat câțiva ani. Dar este o vară care ne pune și puțin la muncă.

Sunt două componente importante ale verii. Avem un marcaj foarte puternic în Leu.

Venus va retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Totodată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face aspecte cu Jupiter în Taur și cu Saturn în Pești.

Cât a fost Marte planeta acțiunii Leu, de fapt, cât va fi până pe 10 Leu, vrem distracție. Apoi, după 10 iulie intră în Fecioară.

Deci există această componentă de Leu, de distracție, iar Marte în Fecioară dă trendul către a fi mai muncitori, mai eficienți.

Jupiter este în Taur, Saturn este retrograd în Pești, deci astrele ne lasă să recuperăm ce nu am făcut în verile trecute”, a spus Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro și astrolog DC News, vine și cu un avertisment

„Unele dintre cuvintele cheie ale următorilor ani este monetizare pentru că Jupiter este în Taur. Se va întâlni cu Uranus la anul.

Deci, aveți grijă că vara aceasta pot fi foarte multe renegocieri, discuții, dar în același timp vă pot apărea idei. Dacă aveți un talent și sunteți pasionați de ceva, atunci puteți monetiza ceea ce știți mai bine.

Deci și muncim, dar ne și distrăm vara aceasta. Este prima vară plăcută după atâția ani”, a mai precizat Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel