Urmărește emisiunea live
Horoscopul VACANȚELOR. Daniela Simulescu, astrolog DC News: Ce ne rezervă astrele în vara 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vine la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a dezvălui care sunt cele mai importante evenimente astrale ale momentului, dar și cum vor fi influențate vacanțele zodiilor.

Vara 2021 este marcată de câteva evenimente astrale majore. Venus și Marte se vor afla în zodia Leu, aducând multă pasiune și energie în viețile zodiilor. Astrologul Daniela Simulescu a fost invitată în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, unde a explicat cum influențează acest aspect fiecare zodie.

Și cum nu putem spune „vară” fără să ne gândim la vacanță, Daniela Simulescu va dezvălui cum vor arăta concediile pentru fiecare semn zodiacal: cine pleacă în vacanță, cine se îndrăgostește vara asta, cine muncește și cine are succes pe toate planurile.

Zodiile si luxul


Anumite persoane preferă destinații exclusiviste, lux și confort, în timp ce altele sunt fericite că își pot petrece timpul liber în compania celor dragi, indiferent de împrejurări. Potrivit astrologului, zodia în care ne-am născut ne poate influența preferințele în materie de destinații de vacanță.

Ce ne rezervă astrele în vara 2021, care sunt zodiile avantajate, care se bucură de concediu tihnit, de vacante exotice și care sunt zodiile care rămân acasă, aflați sâmbătă,  de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Rămâneţi alături de noi!

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel