Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Gemenii vor să fie luați în serios. Daniela Simulescu: Vă veți implica în multe lupte de putere
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Gemenii vor să fie luați în serios. Daniela Simulescu - Vă veți implica în multe lupte de putere
Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Gemenii vor să fie luați în serios. Daniela Simulescu - Vă veți implica în multe lupte de putere
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a realizat horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. 

"Gemenii și cei cu ascendentul în Gemeni sunt cei mai afectați de tranzitul lui Saturn în Pești, pentru că intra în Casa a X-a. Din fericire mai dispersează din nebuniile lui Neptun, care e acolo de mulți ani, dar, în același timp, vă va responsabiliza cum nu v-ați fi gândit niciodată. La locul de muncă apar multe proiecte, dar nu vi se mărește salariul și nu vi se oferă o altă funcție. Vă faceți treaba bine, conștiincios, vrei să demonstrați, dar vă veți frusta. 

Vreți mai multă putere, mai multă responsabilitate, mai multe sarcini. Vreți să fiți luați în serios, să nu fiți văzuți precum un junior, ci precum un senior cu experiență la locul de muncă. Și pentru asta va trebui să luptați, ori la actualul loc de muncă, ori la altul. 

Până în 2026 vă veți implica în foarte multe lupte de putere. După care s-ar putea să vreți oficializarea a tot ce este în viața voastră: fie că este o relație, fie că vă mutați undeva, fie că plecați de undeva. Nu mai doriți sprijinul altora. Sunteți pe cont propriu de acum încolo.

Și, de cele mai multe ori, intrarea lui Saturn în casa a X-a, înseamnă și nevoia de a avea grijă de cineva: un părinte, o rudă. Adică deveniți voi responsabili pentru aceștia. Trebuie să vă construiți un rol. 

Saturn urăște lipsa de direcție, pe care, de cele mai multe ori, cei cu marcaju în Gemeni o au, pentru că ei vor să de adapteze. Saturn vrea o direcție. Dacă ați avut până acum mai multe direcții și v-ați dus către toate, alegeți una și mergeți mai departe cu ea, chiar dacă nu vă convine.

Luna plină fiind în Casa a IV-a, v-aș recomanda să nu răsfățați prea mult pe cineva și să nu așteptați prea multe de la altcineva", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens. 

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel