Data actualizării:
Data publicării:

Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Berbecii, sfătuiți să facă curățenie pe toate palierele. Daniela Simulescu: Ai nevoie de un plan

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Previziuni. Lecția lui Mercur în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent
Previziuni. Lecția lui Mercur în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a realizat horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. 

"Pentru Berbec sau cei cu ascendentul în Berbec trebuie să vorbim despre intrarea lui Saturn în Pești și de Luna plină în Fecioară. Aceste două aspecte se petrec pe axa 6-12. Despre ce vorbește această axă? De ce muncesc, cât muncesc, cât de sănătoși sunt, cât de multă grijă au de ei înșiși sau cât de mult se sacrifică. 

Saturn, intrând în Casa a 12-a, îți arată că de contaminezi cu problemele celorlalți. Acum vei conștientiza că ai făcut acest lucru de câțiva ani, adică te contaminezi cu problemele colegilor și ale prietenilor. Ai stat în situații: victimă la victimă. Și, dintr-odată, îți dai seama că parcă nu aparții grupului sau situațiilor. Și vei face un pas în spate ca să-ți dai seama cui aparții.

În 2025-2026, atunci când Saturn va intra în semnul tău, trebuie să-ți aparții doar ție. Dar până atunci ai nevoie de curățenie pe toate palierele posibile și imposibile. Și nu ar strica să te retragi la modul: aveam 10 întâlniri săptămâna asta, nu mă duc la toate; aveam 10 nunți anul acesta, mă duc la mai puține.

Saturn îți dorește calitate. Și mai este ceva: Saturn guvernează la tine Casa a X-a și Casa a XI-a. Cumva și profesional, s-au putea să-ți dai seama, că ești într-un loc în care nu mai crești sau nu-ți mai vezi viitorul, ca acum câțiva ani, prin urmare e cazul să începi să faci pregătiri. 

Cu Saturn în Casa a XII-a pregătirile sunt cumva ascunse. Lucrurile nu se vor întâmpla pe repede înainte, dar este important să ai un plan", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens. 

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel