Horoscopul runelor, 6-12 martie 2023. Zodia cu protecţie divină timp de 7 zile
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 6-12 martie 2023. O zodie va beneficia de protecţie divină! 

Horoscop rune 6-12 martie Berbec 

Berbecul va rămâne acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Așadar, nativii de foc nu trebuie să alerge după reușite în exterior. Bucuriile se produc fix în locuința lor.

Horoscop rune 6-12 martie Taur

Taurii sunt puși în situația să afle un adevăr foarte important, care le poate marca viața sau, pur și simplu, le-o poate schimba.

Horoscop rune 6-12 martie Gemeni 

Gemenii sunt atenționați să abordeze altfel toate problemele. Cu alte cuvinte, Gemenilor, schimbați tactica! Dacă veți acționa diferit pentru a scăpa de griji, s-ar putea să aveți parte de un succes nesperat.

Horoscop rune 6-12 martie Rac 

Racii sunt norocoși. Dau lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Sunt câștigători din punct de vedere al faptului că ei nu prea se întâlnesc cu astfel de ocazii.

Horoscop rune 6-12 martie Leu

Leii vor susține o mică bătălie, dar runa îi atenționează că nu trebuie să își facă griji. Ei vor câștiga această luptă în mod cert, scrie Fanatik.

Horoscop rune 6-12 martie Fecioară 

Pentru Fecioară, săptămâna este una dedicată dragostei. O dragoste nouă, ceva nou, fierbinte. Vor avea parte de o experiență pasională. Cei singuri au marea șansă să întâlnească pe cineva nou.

Horoscop rune 6-12 martie Balanţă 

Balanțele primesc un mesaj dublu: în primul rând, să se relaxeze, iar apoi să nu își mai facă probleme vizavi de cineva drag, o persoană din familie. Runa spune că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă, așa că să nu se mai preocupe.

Horoscop rune 6-12 martie Scorpion

Pentru Scorpioni, e aproape o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Dacă tot e luna martie, mai ales doamnele vor fi cadorisite.

Horoscop rune 6-12 martie Săgetător 

Săgetătorii intră într-o săptămână cu protecție divină. Se vor simți în siguranță în fața tuturor forțelor malefice din Univers. Vor fi ferite de persoane cu gânduri mai puțin bune.

Horoscop rune 6-12 martie Capricorn

Capricornii au o săptămână de mesaje. Sfatul runei e să fie atenți la ce mesaje primesc și să fie în concordanță cu ele. Dacă sunt mesaje neplăcute, să nu le ia în seamă.

Horoscop rune 6-12 martie Vărsător 

Vărsătorii sunt câștigătorii săptămânii următoare. Ei îl au pe Wunjo, cea mai puternică rună.

Horoscop rune 6-12 martie Peşti 

Peștii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel