Horoscopul Runelor 18-24 ianuarie 2021. O zodie DĂ LOVITURA
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 16 ian, 20:18
Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea săptămână. 

Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, horoscopul runelor pentru următoarea săptămână. 

HOROSCOP RUNE BERBEC - Intră în atenţia unei persoane dragi care se gândeşte la ea şi primeşte un cadou minunat. Este o săptămână plină de oferte, bonificaţii. 

HOROSCOP RUNE TAUR - Taurul intră să facă consiliu de familie, ca să rezolve toate problemele care îl frământă.

HOROSCOP RUNE GEMENI - Au o săptămână în care pot afla un adevăr foarte important cu un marcaj destul de dur, care poate să îi schimbe viaţa sau să îi facă o traumă. 

HOROSCOP RUNE RAC - A dat necazul peste ei. 

HOROSCOP RUNE LEU - Este a doua zodie care poate primi veşti bune. Sume de bani importante sau veşti bune. 

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ - Are o săptămână în care poartă dispute, mici bătălii, sunt discuţii mai ridicate pe ton sau mai coborâte. Runa spune aşa: Nu fiţi îngrijoraţi, lăsaţi certurile, pentru că totul se aranjează în final. 

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ - Balanţele sunt puse pe răzmeriţă. Bătălii furtunoase cu cei de acasă, cu cei din jur, se ceartă cu toată lumea. Rămâneţi calmi, nu vă ambalaţi prea mult, totul se va aranja. Nu faceţi scandal pentru lucruri mărunte. 

HOROSCOP RUNE SCORPION -  Au o săptămână mai complicată. Trebuie să dea dovadă de forţă, de rezistenţă, de putere, vine cu tot felul de provocări, încercări, şi profesional şi material. Să fie atenţi cum îşi administrează energiile. 

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR -  Simte nevoia să se liniştească, să comunice cu Dumnezeu. Se pot retrage în sine pentru o analiză, un mic bilanţ. Pun în ordine toate lucrurile care îi frământă. 

HOROSCOP RUNE CAPRICORN - Dă lovitură după atâta muncă. Salt rapid calitativ în existenţă! 

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR - Are o lună foarte bună. Urmează o suită de schimbări majore. 

HOROSCOP RUNE PEȘTI - Să se gândească la o plimbare. Găsesc ei modalităţi de recreere, de detaşare. Călătoresc. Dacă nu într-un concediu în străinătate sau chiar la munte, sunt pe drumuri zi de zi. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro