Horoscopul pentru a doua jumătate a lunii iunie. Provocări la serviciu pentru o zodie, chiar înainte de concediu
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
În prima parte a lunii iunie, ne-am axat mai mult pe partea rațională a vieții. Însă, în a doua parte, vom pune preț pe emoții și siguranță. Iată prin ce schimbări vor trece toate zodiile, dar și cele care vor fi mai avantajate....

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se va afla în casa a doua a banilor. Deci vei avea parte și de câștiguri, dar și de cheltuieli suplimentare. Iar trio-ul Soare-Mercur-Venus din casa a patra te invită să comunici mai des cu familia, să te implici în evenimentele ei și să îți cauți liniștea. Luna Plină de pe 22 iunie s-ar putea să provoace situații tensionate în carieră. 

Taur/Ascendent în Taur

Îl ai pe Marte de partea ta! Îți oferă curaj, încredere, nerăbdare și doza potrivită de furie pentru a mișca lumea din jurul tău. Venus va tranzita casa a treia, ceea ce înseamnă că nimeni nu te va putea întrece atunci când va fi vorba de talent oratoric. O perioadă extraordinară pentru studiu și călătorii. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În primul rând, trebuie să îți reamintim că Jupiter(Marele Benefic) se află în semnul tău și că vine cu oportunități. Asta nu înseamnă că vei câștiga la loto sau că vei deveni stăpânul lumii. Ci că, indiferent prin ce greutăți treci, vei găsi puterea interioară de a merge mai departe. 

Rac/Ascendent în Rac

După 17 iunie, îți mai revii. Mercur și Venus își încep tranzitul în semnul tău și aduc geniale și multă carismă. Soarele va intra și el în semnul tău pe 20 iunie și vine cu poftă de viață. Luna Plină de pe 22 iunie te va obliga să iei decizii serioase referitoare la parteneriate. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu Marte în casa a zecea nu vei avea nicio clipă de liniște în carieră! Vor apărea dispute cu șefii sau neînțelegeri cu colegii. Și asta pentru că ești nerăbdător și folosești un ton autoritar. După Luna Plină din 22 iunie, ar fi bine să faci un pas în spate și să îți revizuiești atitudinea. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel