Data publicării:

Horoscopul lunii ianuarie 2024. Zodia care trebuie să evite excesele și conflictele

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Freepik @stockking
FOTO: Freepik @stockking
Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion în ianuarie! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete. Află ce surprize sau provocări vei întâmpina în prima lună a anului!

Primele două zile din 2024 au parte de retrogradarea lui Mercur. Ceea ce înseamnă că nu suntem deloc sfătuiți de către astre să ne gândim la rezoluții noi. Sau că vom avea un ianuarie mai confuz. Tranzitele lui Venus și Marte în Capricorn ne vor cere totuși să ne recâștigăm răbdarea, să alegem calea corectă și grea în detrimentul scurtăturilor și să privim realist ce vom dori de la 2024.

Leu/ Ascendent în Leu

În prima parte a lunii, vei avea momente relaxante și sociale plăcute, însă după 4 ianuarie, intrarea lui Marte în casa a 6-a aduce agitație și presiuni legate de timp la locul de muncă, posibile conflicte cu colegii și dificultăți în a te face vizibil. Există tendința de a subestima situațiile și de a nu vedea realitatea în totalitate. Este important să eviți excesele în ianuarie din cauza potențialelor neatenții pe planul sănătății. Ar fi bine să consulți un specialist dacă te simți rău și să eviți conflictele, iar spre finalul lunii pot apărea aprecieri și oportunități noi în proiecte.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Anul 2024 este definit de Saturn în casa a 7-a și Jupiter în a 9-a, ambele în mers direct, conturând evoluția relațiilor tale. Se pune accentul pe găsirea unei compatibilități autentice și renunțarea la aspectele neesențiale. Cu Saturn acolo, s-ar putea să apară provocări în relație, dar care pot contribui la maturizarea acesteia. Mercur își încheie retrogradarea în casa a 4-a, sugerând posibile probleme casnice la începutul lunii, iar intrarea lui Marte în casa a 5-a subliniază importanța relațiilor și a iubirii, încurajându-te să-ți găsești propria fericire în primele luni ale anului.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus în casa a 3-a face careu cu Saturn în primele zile, ceea ce poate genera un început de an caracterizat de nesiguranță și retragere. Există riscul să-ți conturezi scenarii fictive care să te afecteze profund. Odată ce Marte intră în casa a 4-a, ar putea apărea tensiuni în relația cu membrii familiei în luna ianuarie, cu certuri apărând chiar și din motive minore. Cu toate acestea, este esențial să deschizi dialogul pentru a înțelege motivele reale din spatele acestor tensiuni. Deși Marte poate aduce furie, intrarea ulterioară a lui Venus în aceeași casă poate aduce echilibru. Această perioadă reprezintă o oportunitate excelentă pentru a investi în decorarea, repararea sau achiziționarea de lucruri noi pentru casă, căutând un mediu care să-ți ofere confort și liniște.

Citiți mai departe pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel