Horoscopul lunii februarie pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Daniela Simulescu: Să nu vă faceți așteptări prea mari
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Horoscopul lunii februarie pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Daniela Simulescu - Să nu vă faceți așteptări prea mari. Sursa foto: freepik.com
Horoscopul lunii februarie pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Daniela Simulescu - Să nu vă faceți așteptări prea mari. Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Care sunt veștile pentru acești nativi în a doua lună a anului 2023!

"Să nu vă faceți așteptări prea mari de la luna februarie! Pentru că este săracă în evenimente. Marte își continuă mersul nestingherit prin Gemeni. În plus, va fi susținut de către Jupiter în Berbec. Mercur părăsește semnul contaminat de retrogradare și intră în Vărsător, unde îi place.

Și cum a doua lună a anului este considerată și luna iubirii, iată că și astrele ne oferă aspectele potrivite în acest sens. Venus va tranzita semnul Peștilor tocmai pentru a ne ajuta să facem pace cu trecutul, să ne vindecăm, să dizolvăm amintirile neplăcute și să învățăm să sperăm din nou. Cu alte cuvinte, avem parte de o pauză. Pentru că trebuie să știți ceva: martie va fi exuberantă, dinamică și marcantă din punct de vedere astrologic. Urmează unele evenimente istorice!", scrie Astrosens.ro.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

"Cu Luna Plină în semnul tău de pe 5 februarie și cu Lilith acolo, trebuie să fii hotărât și să iei decizii importante. Poți să-ți schimbi jobul sau să faci diferite schimbări, fiindcă astrele te susțin. De pe 11 februarie, ai idei și ai cuvintele la tine. Poți să negociezi mai bine cu cei din jur. Spre finalul lunii, este nevoie să faci curat in finanțe și să te depărtezi de cele mai puternice frici", a dezvăluit Daniela Simulescu.

Citește mai multe previziuni pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel