Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie și ascendent. Ce urmează rapid pentru Gemeni, Rac, Leu, Berbec, Balanță, Pești
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a prezentat horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie și ascendent.

Sunt câteva hopuri astrologice care nu ne vor lăsa deloc să petrecem finalul anului așa cum ne-am fi dorit. Le voi pomeni prima dată pe retrogradările lui Marte în Gemeni și Mercur în Capricorn. Acestea ne vor da toate planurile peste cap, mai ales cele referitoare la organizarea sărbătorilor, cumpărături sau călătorii. Jupiter se întoarce în Berbec, dar s-ar putea să creeze “artificii” din cauza stresului experimentat. Vă recomand ca la masa de Craciun să evitați discuțiile competitive despre cine este cel mai reușit membru al familiei, cel mai cel. Reîntâlnirea cu oamenii din trecutul nostru, așteptată sau nu, va crea și destule momente stânjenitoare. Cum anul se termină și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, vom vedea în jurul nostru și multă seriozitate sau preocupare pentru viitorul apropiat.

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Reține din start că te apucă seriozitatea exact la finalul lunii. O să treci în revistă ce-ai făcut pe tot parcursul anului, începi să trimiți CV-uri, discuți cu superiorii sau îți cauți un loc de muncă. De ce? Pe 7 decembrie, Mercur intră în Capricorn, în Casa a 10 a, iar pe 10 decembrie, Venus intră în Capricorn, în aceeași Casă. Astfel, dintr-o dată, ești foarte preocupat de ce se întâmplă acolo.

În toată luna decembrie, Marte este retrograd, așa că poți fi bulversat. Nu știi încotro s-o apuci, nu știi unde să te duci. În decembrie, Daniela Simulescu recomandă Berbecilor să stea liniștiți. Ocupă-te de cumpărături, de împodobit bradul sau de gătit, îți vor face bine. Atenție! Ar fi bine să cumperi cadouri până pe 7 decembrie, când Mercur intră în Capricorn.

Pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în semnul tău și îți oferă o doză suplimentară de încredere. Nu forța nimic la serviciu, ai răbdare, pentru că 2023 vine cu suficiente oportunități. În relații, nu prelua toate responsabilitățile, dă-i voie și partenerului să se implice. Nu te supăra din nimicuri, toate trec. Orice ar fi, nu lua decizii importante în decembrie. Așteaptă.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel