Horoscopul chinezesc în anului Tigrului de Apă. Octavian Sbârnă, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscopul chinezesc în anului Tigrului de Apă. Octavian Sbârnă, previziuni pentru toate zodiile / Foto: Pixabay, de Phan Minh Cuong An
Horoscopul chinezesc în anului Tigrului de Apă. Octavian Sbârnă, previziuni pentru toate zodiile / Foto: Pixabay, de Phan Minh Cuong An
În articol găsești previziunile pentru anul Tigrului de Apă.

Octavian Sbârnă, acupunctor, terapeut Vindecare Șamanică, terapeut Constelații Familiale, Psihoterapeut, specialist în terapie cranio-sacrală și Maestru Reiki se caracterizează a fi un călător. El a venit în exclusivitate pentru Astrosens.ro cu previziuni prețioase și cu sfaturi și recomandări pentru fiecare dintre noi. Aceste previziuni sunt valabile până la finalul lunii ianuarie a lui 2023 când va începe anul Iepurelui de Apă.

ȘOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Șobolanul este asociat cu organul colecist, are legătură cu ideea de decizii, cu a merge pe un anumit drum.  Aici există una dintre cele mai mari provocări pentru acești nativi în continuare, deoarece ei sunt fie complet indeciși, fie de-a dreptul încăpățânați. Energia Tigrului care arată tot felul de schimbări de repere pentru că lucrurile stau într-un anumit fel.

Noi trebuie să facem tot ce putem pentru a lua cea mai bună decizie pentru noi. 

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Bivolul are legătură cu ficatul. Din perspectiva acupuncturii, ficatul are legătură cu ideea de planificare. Ficatul este precum un arhitect al planurilor în aceste credințe, iar Bivolul despre asta vorbește, despre în ce direcție vreau să cresc, unde vreau să merg, cum vreau să mă dezvolt?

Însă aici intervine o problemă: creștem, creștem, ne dezvoltăm, dar trebuie să ne și bucurăm de acea creștere, de bucuria atingerii unor stadii intermediare. 

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986,1998, 2010)

Tigrii sunt cei mai afectați, atât pozitiv, cât și negativ. E momentul în care chiar ești pus față în față cu niște lucruri. Asta automat amplifică anumite aspecte. Orice animal din harta noastră vine la pachet cu niște lecții karmice, cu niște etape de evoluție pe care le avem de parcurs. 

Ideea de valoare, sens, ideea de a depăși nedreptatea, acestea sunt provocările Tigrului până la începutul lui 2023. 

IEPURE (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

Iepurele corespunde colonului atunci când vine vorba să vorbim despre medicina chineză. Pe de altă parte, există o legătură între Tigru, animalul care generează energia acestui an și Iepure, o conexiune chiar strânsă care se poate manifesta și pozitiv și negativ.

Colonul are funcția de încheia un capitol. Însă el nu se ocupă doar cu eliminare, deoarece dacă ne gândim la funcția fiziologică, el extrage mineralele, ceea ce este absolut esențial. Acele minerale, oligo-elemente sunt extrem de importante, prețioase, spune specialistul Octavian Sbârnă. Așadar, chiar metaforic, când încheiem un ciclu, avem nevoie de o lecție, de o concluzie.

DRAGON: (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) 

Dragonul se traduce prin stomac, iar stomacul are legătură cu ce înghițim, fizic și metaforic. Iar provocarea până la începutul anului 2023 pentru acești nativi este autenticitatea. Dacă răspunsul lor este „da”, să fie „da” autentic, dacă e „nu”, să fie „nu” categoric. Octavian Sbârnă spune că orice „da”, orice răspuns afirmativ care vine dintr-o zonă de captivitate, nu este un „da” real.

Provocarea pentru Dragoni este de a putea fi autentici, de a fi capabili să traseze limite, să pună niște granițe. Să își asume lucrurile care nu sunt de acord. Desigur, că asta poate genera un conflict.

Previziuni pentru ȘARPE (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Nu toate semnele sunt în mod egal afectate. Tigrul, Șarpele și Maimuța sunt cele mai afectate. Acestea nu se mai pot bucura de viață și își spun: nu mă bucur suficient pentru că mi se pare că nu primesc suficient, ci mi se pare că mi se face o nedreptate.

Relația între Tigru și Șarpe e una care poate predispune la surprize neplăcute. Poate predispune la sentimentul de trădare. Desigur, există provocări, dar și beneficii pe măsură. Previziunile pentru celelalte zodii din horoscopul chinezesc le găsește pe ASTROSENS:RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel