Horoscopul banilor. Vești bune pentru Berbec, Gemeni, Leu. Cheltuieli neașteptate pentru Taur, Scorpion și Rac
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Finalul anului 2022 va fi unul foarte dinamic, mai ales din perspectiva astrologiei financiare. 

Eclipsele de pe 25 octombrie și 8 noiembrie se vor petrece pe axa Taur-Scorpion, una a banilor/resurselor. Marte va retrograda în Gemeni și ne va obliga să fim mai speculativi și să găsim alte căi de a face bani. Jupiter se va întoarce în Pești, în apropierea lui Neptun, deci ne vom confrunta iarăși cu efectele inflației. Și cum Ceres va fi în Fecioară până pe 19 decembrie, nu avem cum să nu ne îngrijorăm peste măsură referitor la situația noastră financiară. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ți-ar prinde bine să cauți metode prin care să abordezi educația financiară, să faci cursuri, să încerci să găsești resurse și să vorbești cu oameni care să-ți dea sfaturi prețioase din acest domeniu. Veți fi extrem de cheltuitori și ar trebui să vă controlați acest impuls, mai ales spre finalul lui 2022. Bine ar fi ca pierderile financiare să se datoreze și unor instrumente de gestionare a banilor. 

Taur/ Ascendent în Taur

Veți fi cei mai afectați de tranzitul lui Marte în următoarea perioadă. Marte va retrograda în casa a 2-a, vă veți baza pe unele sume care se vor duce pentru multiple cauze. Din păcate, strategiile vechi nu vă vor mai folosi. Apropiații vor trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Sfatul astrelor este să nu vă faceți planuri financiare serioase, mai ales până la începutul lui 2023.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Marte, chiar și retrograd în semnul vostru, vă va ajuta. Mintea voastră va fi precum o morișcă și veți avea tendința de a încerca mai multe căi prin care să gestionați/obțineți astfel banii. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Puneți la păstrare unele sume pentru sănătatea voastră sau a altora. Cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

 

 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel