Zodia pentru care lucrează și Micul Benefic și Marele Benefic în această săptămână. Cum influențează Luna Nouă
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 20 feb 2023, 16:38
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop
foto pexels/ Horoscop
Astăzi, 20 februarie, avem o Lună Nouă în Pești. 

”Luna Nouă de astăzi și intrarea Soarelui în casa a cincea lângă Neptun sunt bune pentru cei care încep să se gândească că-și doresc un copil, pentru cei care poate n-au avut o relație strânsă cu copilul dar vor fi obligați acum sau ei vor face ceva astfel încât să se lipească de copil cât mai mult, e o săptămână bună pentru romantism, în care să vă bucurați, să dansați, să pictați. Venus va intra în casa a șasea, unde este deja Jupiter, prin urmare veți găsi un proiect în care să vă implicați cu atâta drag cum nu ați mai făcut-o de mult timp, pentru care veți lupta, veți fi competitivi și ambițioși. Când avem și Venus ”Micul Benefic” și Jupiter ”Marele Benefic” într-un loc, acolo pot fi multe schimbări benefice, dar schimbări care trebuie să vină și din partea voastră” spune Daniela Simulescu, astrologul DCNews și Astrosens, pentru nativii Scorpion, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 20 - 26 februarie 2023. De asemenea, dacă acești nativi așteptau un moment din punct de vedere profesional, acum este, indiferent că vorbim despre mai multă vizibilitate, despre avansare, despre schimbarea locului de muncă. 

Luna Nouă în Pești, 20 februarie 2023

Ne apropiem cu pași repezi de finalul lunii februarie. O lună liniștită din punct de vedere astrologic, dar este menită să ne pregătească pentru martie. În următoarea lună, vor avea loc evenimente cu adevărat marcante, așa cum vă amintim de fiecare dată.

Această Lună Nouă de pe 20 februarie în semnul Peștilor ne poate pregăti oarecum pentru intrarea lui Saturn în același semn, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Până acolo, ar fi bine să facem pace cu noi, să ne liniștim și să facem armonie și pace cu noi înșine. Această Lună Nouă își dorește împăcare, acceptare, speranță și credință.

Indiferent de zodia ta, poți folosi această zi pentru a spune o rugăciune. Pentru o mantră, o intenție sau o manifestare. Atunci când vorbim despre arhetipul Peștilor, ne referim foarte mult la energia nevăzută, la inconștient și divinitate.

Totodată, Luna Nouă în Pești vorbește și despre o dizolvare sau un nou început. Dar un început al sfârșitului, dat fiind faptul că Peștii reprezintă ultimul semn din zodiac.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ție ți-ar prii să faci o rugăciune pentru trecutul tău și pentru tot ce nu a funcționat. Pentru că Luna Nouă se va petrece în Casa a 12-a. Aici găsim nostalgia, trecutul, amintirile, dar și fricile sau sentimentele îngropate. Când ai o Lună Nouă aici și știi că va intra în martie și Saturn, ar fi bine să te rogi și să te gândești la sănătatea ta mintală, emoțională și fizică și să îți accepți trecutul. Să faci pace cu el. Trebuie să îți dai seama că nu este cazul să îl blamezi atât de mult, fiindcă asta ar însemna să te blamezi pe tine însuți. Fii mai blând cu propria persoană și nu îți mai judeca atât de aspru trecutul.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a 11-a. Așa că ar fi bine să faci pace cu oamenii din viața ta, fie că vorbim despre prieteni, anturaj sau comunitate. Și să accepți că poate ți-au greșit sau tu le-ai greșit lor. Trecând peste aceste greșeli, înveți să te accepți și pe tine și să fii mai blând. Această Lună Nouă în Pești își dorește și să fii mai blând în ceea ce privește viitorul. Vrea să te gândești la următorii pași din viața ta cu mai multă liniște. Mai dizolvă din pretenții sau exigență. Oferă-ți mai multă blândețe pentru viitorul apropiat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în Casa a 10-a, unde va intra și Saturn de pe 7 martie. Ce ar trebui să faci? Să manifești blândețe pentru rolul tău în societate. Poate că ți-ai dorit la un moment dat o altă carieră sau un alt statut profesional, dar realizezi că nu ești acolo unde trebuie. Este drept că avem așteptări cu toții sau că ne facem scenarii, dar nu ne ies mereu în totalitate. Luna Nouă vrea să te îmblânzești puțin și să îți dai seama că ai făcut tot ce a ținut de tine pe partea profesională. Acceptă-te și înțelege-te.

Rac/Ascendent în Rac

Este un moment important pentru tine, dacă ținem cont de faptul că Luna, guvernatoarea ta, este implicată. Luna Nouă în Pești se va petrece în Casa a 9-a. Ce te roagă? Să accepți că poate nu ai făcut o anumită școală, un anumit curs sau că nu ai luat cea mai bună notă. Acceptă faptul că ai făcut tot ce ai putut în zona de studii. De asemenea, gândește-te că ai putea oricând să începi o nouă școală sau alte forme de educație. Nu contează vârsta sau statutul. Ai mai multă compasiune pentru tine și nu te mai compara cu cei din jur. 

Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?