Horoscop: Zodia care se MINTE pe linie săptămâna aceasta. E momentul să deschideți ochii și să ieșiți din situațiile limitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Nativii unei zodii ar trebui să vadă dincolo de situațiile limitate. 

”Conjuncția Venus - Neptun se petrece în casa a șaptea și vă pregătește puțin de intrarea lui Saturn în aceeași casă. Cei care au marcaj de astrogramă, pentru că ei nu se simt perfecți, au tendința să caute oameni perfecți din punctul lor de vedere, doar că, ghiciți ce? Nu există oameni perfecți? Și, în momentul în care l-ai luat și l-ai considerat perfect, dar nu e așa, începe potopul! În zilele ce urmează, veți încerca să ziceți că e perfect, că e extraordinar. Nu e! E precum voi, dar depinde cine se va victimiza mai mult. E ceva în tine ce vrea să fie mințit, iar voi, în zilele următoare, vă veți lăsa mințit la tot pasul, și de partener, și de cei pe care-i doriți în viața voastră, și de oamenii de la serviciu, și de toată lumea! De fapt, vreți să vă credeți și pe voi, pentru că nu aveți încredere! Pe plan profesional, vă dați seama că v-ați cam păcălit și aici. În zilele și-n săptămânile următoare veți observa niște limite și-n viața personală, și-n cea profesională. Pe moment, veți avea impresia că așa trebuie să fie, dar nu e așa. Trebuie să vă dați seama că stați în situații limitate și poate schimbați ceva la voi. Astfel, și viața vi se va deschide altfel” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară în cadrul emisiunii pentru horoscopul 13 - 19 februarie 2023. 

Pe 19 februarie, Soarele intră în Pești. Emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre până pe 20 martie, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele. Este "curăţenia de dinaintea primăverii" a sufletului nostru, în care ne schimbăm priorităţile. Este un sezon perfect pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

Citește mai mult pe Astrosens.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel