Horoscop zilnic 30 Ianuarie. Daniela Simulescu, previziuni despre zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor-şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodii. 

Berbec

Ce trebuie să conteze pentru tine este că Marte este în continuare în Casa a 10-a a carierei și ar trebui să-ți focusezi atenția acolo, nu spre celelalte domenii, nu e momentul lor.

Taur

În continuare beneficiezi de multe aspecte pozitive, astrele te invită totuși să vezi partea plină a paharului de fiecare dată.

Gemeni

Ne apropiem de un sextil dintre Mercur și Neptun. Ai nevoie de inspirație, trebuie doar să te lași și s-o prinzi, nu pe toată dintr-o dată, doar bucățele. Aceste bucățele vin din discuțiile cu oamenii, dintr-o revistă citită, îți apare o reclamă sau intri pe un site.

Rac

Marte este în casa a 7-a, în continuare aș vrea să ne uităm la acest aspect foarte mult, ceea ce înseamnă că ai nevoie de mai multă implicare în relație. Poate nu te implici cât trebuie, n-ar strica să te duci la partener și să-l întrebi cu ce ai putea să îmbunătățești, cu siguranță și tu trebuie să-i spui cum crezi că ar putea îmbunătății el relația.

Leu

Sextilul dintre Jupiter și Saturn s-ar putea să te irite, pentru că simți că ai mult potențial din punct de vedere profesional și nu se întâmplă lucrurile. Ele se întâmplă când trebuie, dacă forțezi cu ceva s-ar putea să fi întors cu câțiva pași în spate și nu o să-ți convină.

Fecioară

Când ești total nemulțumit de partener, nu ar strica să-ți aduci aminte și pentru ce l-ai ales sau pentru ce face și bun, nu doar ce face rău.

Balanță

În familie pot fi foarte multe disensiuni, foarte multe neplăceri. Dacă folosim acest aspect dintre Jupiter și Saturn, s-ar putea să-ți dai seama că o moștenire pe care o duci, nu ai cum s-o arunci, ci mai degrabă trebuie s-o accepți. Vezi tu, ne naștem cu rudele, nu-ți face bine nici să le iei prea mult în brațe, nici să le respingi total.

Scorpion

Iubirea cu fluturași, iubirea aia hormonală nu e întotdeauna cea mai potrivită. La început este minunată, dar câteodată în cuplu trebuie să fie și momente simple de afecțiune, tu pe acestea trebuie să te bazezi, nu pe dramă.

Săgetător

Riscul de cheltuieli este destul de mare, din păcate și simți că nici nu știi de unde să faci rost de alți bani pentru că acel sextil dintre Jupiter și Saturn te ține pe loc. De altfel pentru mulți prima parte a anului 2024 o să aducă acest sentiment că sunteți lipiți, blocați și că nu se întâmplă nimic în viețile voastre, poate că aveți nevoie să vă liniștiți mai întâi.

Capricorn

Sextilul dintre Jupiter și Saturn este preferatul vostru pentru că vă dă mai multă încredere în propria persoană, dar nu vă dă exces de zel. O să faceți lucrurile pas cu pas, cu implicare.

Vărsător

Astrele vă recomandă cumpătare. Trebuie să fiți mai cumpătați, să încercați să fiți mai economi, chiar dacă aveți unele pofte.

Pești

Acel sextil dintre Jupiter și Saturn vă ajută foarte mult. Saturn e în semnul vostru și vă face destul de pesimiști, dar oarecum vă ajută acest sextil să găsiți credința interioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel