Data publicării:

Horoscop weekend pentru toate zodiile: Ce aduc Mercur în Pești și conjuncția Venus-Chiron în următoarele zile

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto freepik.com
foto freepik.com
Iată ce au pregătit astrele pentru weekend. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a anunțat ce urmează în acest weekend, după ce Mercur a intrat astăzi în semnul zodiacal al nativilor Pești. ”Mercur a ieșit din Vărsător și a intrat astăzi în Pești, ceea ce-l face mai calm, mai tolerant, mai visător, dar și destul de confuz, haotic, logic, deci trecem de la partea foarte logică și calculată a Vărsătorului la aceasta plină de poveste a Peștilor” a spus astrologul în emisiunea de vineri, când are loc și o conjuncție Venus- Chiron. ”Venus se apropie serios și perfectează conjuncția cu Chiron, iar mulți se vor încrunta din cauza... iubirii” conform Danielei Simulescu. ”Chiron are multe valențe în astrologie, dar prima este durerea. Să nu ne aruncăm în situații, relații, parteneriate, să credem anumite lucruri” atenționează astrologul. 

În acest context astrologic, iată ce se anunță pentru weekendul 4 - 5 martie 2023: 

Horoscop weekend Berbec: poți găsi resurse, metode noi, poți să afli lucruri la care nu te-ai fi gândit niciodată, iar intrarea lui Mercur în casa a 12- a chiar îți potențează intuiția. 

Horoscop weekend  Taur: conjuncția lui Venus cu Chiron, lângă Jupiter, s-ar putea să-ți amplifice amintiri și să te doară. Rolul este să le accepți și să mergi mai departe, pentru că intrarea lui Mercur în casa a 11-a te ajută să te uiți la viitor cu alți ochi. 

Horoscop weekend Gemeni: Mercur trece în casa a 10-a și te pregătește să fii mai serios profesional, să accepți ce se întâmplă și, doar dacă accepți vei realiza dacă mai e locul tău acolo sau nu. Pregătește-te pentru momente epuizante. 

Horoscop weekend Rac: Mercur se duce în casa a 9-a, orice vârstă ai avea, întotdeauna învățăm. Îți recomand să fii mai deschis, să citești, să vorbești cu oameni mai deștepți decât tine și să accepți că sunt mai deștepți. 

Horoscop weekend Leu: Mercur intră în casa a 8-a, iar tu trebuie să-ți faci curățenie în tot ce înseamnă bani, fie că vorbim despre banii la comun, fie că vorbim din ceea ce primești, din moșteniri sau altele. 

Horoscop weekend Fecioară: Mercur se duce în casa a 7-a. E precum poștașul care-l anunță pe Saturn, care urmează. Înseamnă că mai ai puțin timp la dispoziție să-ți dai seama ce s-a întâmplat relațional în viața ta mai ales în ultimii 2-3 ani. 

Horoscop weekend Balanță: Mercur intră în casa a 6-a și depui mult efort mental la serviciu. Îți va lipsi simțul organizatoric și cu greu vei reuși să le faci pe toate sau măcar ce contează cu adevărat. 

Horoscop weekend Scorpion: Vorbește cu copiii. Unele dintre obiceiurile tale nu-ți sunt bune deloc. 

Horoscop weekend Săgetător: La fel ca la Fecioară, Mercur joacă rolul de poștaș pentru Vărsător. Dacă se întâmplă ceva în familie, iar tu spui că nu are cum, că garantezi tu, fii mai atent, nu încerca să fugi de nicio responsabilitate. 

Horoscop weekend Capricorn: Mercur intră în casa a treia, dai vești sau le primești. Pe moment nu-ți convine, dar vei face asta mult și bine în următorii 2-3 ani. 

Horoscop weekend Vărsător: Vei vedea care-ți este starea financiară, câți bani ai, câte cheltuieli faci sau cât ești de zgârcit. Nu uita că conjuncția Venus-Chiron este în casa a treia, care are o componentă financiară, deci gândește-te ce faci cu banii, ce reprezintă pentru tine. 

Horoscop weekend Pești: Mercur se mută în semnul tău și s-ar putea să te facă să te gândești exagerat la niște idei, ceea ce nu-ți aduce nimic bun. 

Ascultă mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel