Data publicării:

Horoscop weekend 17 - 18 august. Careu între Marele și Micul Malefic astăzi. Atenționare specială pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
pexels
pexels
Iată ce aduc astrele în acest weekend. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a vorbit despre aspectele astrologice din acest sfârșit de săptămână. ”Astăzi, avem un careu între Marte și Saturn. În manualul de astrologie, este unul dintre cele mai proaste aspecte pe care le poți avea. Marte, în mitologie era Ares, deci curaj război, inițiativă, forță, luptă, încredere, agresivitate, furie, i se zice ”Micul Malefic”. Când vorbim despre Saturn, vorbim despre duritate, lecții, amânări, limite, e ”Marele Malefic”. Între cei doi, avem un careu de 90 de grade: e un aspect negativ, care aduce mereu tensiune, frustrare și neputință. Marte în Gemeni, lângă Jupiter, face acest careu cu Saturn, care îi blochează tot timpul inițiativele, avem neputință, supărare pe viață, victimizare, violență. Oamenii cu careu Marte - Saturn, dacă nu găsesc activități în care să se implice, pot deveni violenți, agresivi, antisociali. E foarte, foarte greu cu acest aspect”. 

”Cei care se știu cu marcaj mutabil în astrogramele natale, Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, țineți-vă bine, căci nu doar astăzi este problema, ci și în weekend. Duminică, Mercur retrograd se întâlnește cu Soarele. E ca și cum am orbi, ni se pune un văl în fața ochilor și greșim ceva. Atunci, toată lumea o ia razna. Nu mai avem acces la telefoane, internetul nu funcționează, mai apare o pană de curent. Să vă așteptați la tot felul de situații. Mercur retrograd face și careu cu Uranus, să fie treaba... treabă, să fim luați prin surprindere de imprevizibilitate și declarații șocante. Sunt factori declanșatori la tot pasul. La ce e bun weekendul ăsta? Vă spun eu, la somn! La relaxare, la un ceai calmant” a mai spus astrologul Daniela Simulescu. 

Iată, pe scurt, ce aduce weekendul pentru zodii: 

Berbec: ai mare grijă la promisiunile lui Cupidon, în primul rând, la cuvintele pompoase. Nici tu să nu faci promisiuni, îți dai cu stângu-n dreptul. Mai bine taci. Propuneți liniștea. 

Taur: Dacă-ți faci planuri de viitor, ai grijă pe cine asculți, nu te lăsa influențat. Nu înseamnă că ți se potrivește ce spun alții. Nu e o perioadă bună să riști. 

Gemeni: Simți că orice ai face, oricât de mult te-ai strădui, oricât de mult te-ai chinui, parcă nu ești atât de apreciat pe cât meriți. Ți se pun limite.

Rac: Dispar repede banii din buzunarul tău. Te tot duci unde nu-ți este bine. Poate decizi să mai rărești întâlnirile cu oamenii din viața ta alături de care nu te simți bine. 

Leu: Vorbește gura fără tine. Îi vei șoca pe cei din jurul tău și nici nu-ți vei da seama. Nu forța oamenii să te iubească.

Fecioară: Tu ești pe locul doi când vorbim despre protagoniștii perioadei, după Gemeni. Îți recomand multă odihnă. 

Balanță: Mare grijă la drumuri. Apar tot felul de încurcături. Îți vei da seama că poate ar trebui să te desparți de oamenii care merg cu tine. 

Scorpion: Nu te certa cu șefii astăzi. O să ai un sentiment de singurătate. 

Săgetător: Va trebui să-i împaci și pe neamuri, și pe partener. Va fi foarte greu să te rupi în două. 

Capricorn: Multă muncă, mult stres, te uiți la oamenii din jurul tău și nu înțelegi de ce nu sunt logici. E cazul să-ți vezi propriile interese. Stai departe de împrumuturi.

Vărsător: Discuțiile cu partenerul sunt memorabile: te uiți și se întrebi dacă chiar ești într-o relație cu el, iar el se va întreba cum de nu înțelegi ce-ți spune. Țineți-vă banii acasă. 

Pești: Stabiliți din timp care ce face. În familie sunt tensiuni pe care nu le puteți stinge, se vor rezolva de la sine când va fi cazul. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel