Data publicării:

Horoscop weekend 16 - 17 decembrie: Careu Soare-Neptun. Zodiile atenționate cu privire la bani. O zodie răbufnește

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Weekendul se anunță haotic și confuz. 

Astrologul DCNews și Astrosens anunță un weekend confuz, haotic și epuizant. ”Avem un careu între Soare și Neptun. De fiecare dată când se întâmplă asta, ne luptăm cu morile de vânt, dar unele interioare. Avem impresia că ne luptăm cu alții, dar de fapt ne luptăm cu noi” a spus Daniela Simulescu. Recomandarea astrologului este să nu alegeți căile neortodoxe, pentru că mai mult veți pierde decât veți câștiga. 

Zodia care răbufnește

Pentru nativii Berbec, astrologul atenționează la călătorii, dar și la demersurile tehnologice. Pentru Taur, sfatul este să nu dați bani cu împrumut și să nu vă lăsați influențați când vreți să faceți o investiție. S-ar putea ca partenerul să aibă unele inițiative care, pe plan financiar, să fie adevărate eșecuri, deci nu luați nicio decizie în acest sens. Nativii Gemeni sunt supărați pe plan personal. Pentru cei singuri, nu vă implicați bătând din palme într-o relație, dacă nu cunoașteți bine persoana cealaltă. Racii s-ar putea să răbufnească și să aibă impresia că iar le fac ei pe toate: trebuie să mai delege și să împartă din atribuții. Pentru nativii Leu este un weekend în care fug de orice este serios: e un pic de iresponsabilitate în cazul acestei zodii, iar recomandarea este ”nu vă implicați în lucruri serioase, ca să nu fugiți de ele”.

Zodia care pierde bani

Nativii Fecioară trebuie să fie atenți să nu fie influențați de partener: fiți stâlpi între familie și partener. Balanțele vorbesc mult, gândesc mult, dar... multe vorbe și puține fapte. Nu faceți promisiuni mari, evitați chestiile serioase. Nativii Scorpion pierd financiar: fie sunt păcăliți, fie vor să demonstreze chiar ei ceva, dând de la ei. Săgetătorii sunt confuzi și problema este că-i influențați și pe ceilalți, apoi vă treziți în haos și vă întrebați cine o fi de vină. Nativii Capricorn să nu pună pe primul loc alte persoane, ci să se gândească dacă se simt în stare pentru ceea ce trebuie să facă: poate aveți nevoie de odihnă și de grijă pentru voi. Unii prieteni vor fi aproape de nativii Vărsător, dar alții nu, problema fiind că nu vor fi chiar cei la care s-ar fi așteptat. Nativii Pești simt nevoie de a pondera partenerul, care vrea să facă multe lucruri: trebuie să găsiți cum să-l convingeți să mai stea puțin. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel