Data publicării:

Horoscop, vineri, 9 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Luna traversează semnul Balanței. 

Nu uitați că Mercur este retrograd în Fecioară, semn tranzitat și de către Venus! Marte se apropie de o conjuncție cu Jupiter în semnul Gemenilor. Acest final de săptămână va fi unul destul de agitat. Și plin de încurcături, amânări sau probleme în comunicare. Dar, din fericire, cu Luna în Balanță, vom fi dornici de petrecere și de relaționare. 

Și pentru că urmează să avem primul careu Jupiter-Saturn, s-ar putea ca patru zodii să treacă prin multe provocări: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să înveți să ai încredere în oameni. Să nu îți fie frică să te deschizi, să le ceri ajutorul și să îl și accepți. Ziua va fi mai bună astfel. 

Taur/Ascendent în Taur

Pe plan financiar, vor fi destule îngrijorări. Important este să nu ajungi într-un punct în care nu mai vrei să cheltuiești niciun ban. Trebuie să găsești singur un echilibru. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Marte și Jupiter în vizită, lumea este a ta! Dar, în același timp, s-ar putea să fii și mai nervos sau nerăbdător ca altădată. Încearcă să folosești furia în beneficiul tău. 

Rac/Ascendent în Rac

Important este să începi ceva, că pe urmă totul va decurge de la sine. Deci mai puține vorbe și promisiuni, și mai multe acțiuni. Atitudinea va conta enorm!

Leu/Ascendent în Leu

Soarele se află în continuare în semnul tău. Deci ar trebui să profiți mai mult de acest tranzit. Cum? Prin a alege să vezi jumătatea plină a paharului în orice situație. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe plan profesional, pot apărea numeroase disensiuni. Dar trebuie să reții ceva: orice criză poate deveni o mare oportunitate pentru tine. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Finalul săptămânii va fi pe placul tău! Luna te vizitează și face aspecte bune cu Marte și Jupiter. Trebuie doar să spui ce vrei, se vor găsi oamenii care să te ajute. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Orice s-ar întâmpla la locul de muncă, nu te grăbi! Că, mâine, totul se poate schimba. Deci nu este cazul să tragi concluzii pripite sau să îți faci tot felul de scenarii. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu ai cum să le faci pe toate chiar singur! Ai nevoie de sprijin, iar acesta nu va veni pur și simplu. Ci trebuie să vorbești deschis cu partenerul sau apropiații. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu vei avea timp nici să respiri! Vrei să le faci pe plac șefilor, vrei să te împaci bine cu colegii și vrei să te ocupi de o mulțime de treburi gospodărești. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă ai putea să mergi astăzi la un eveniment, ar fi perfect! Sau măcar să te întâlnești cu oamenii dragi. Plictiseala îți dăunează grav astăzi.

Pești/Ascendent în Pești

Vei fi mai suspicios ca niciodată! Încearcă să strângi dovezi clare înainte de a face acuzații sau de a porni conflicte. Mai ales în sânul familiei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel