Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 8 iulie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Luna va tranzita semnul Scorpionului. 

Mercur din Rac se apropie de un careu cu Jupiter din Berbec. Iar Soarele din Rac de un sextil cu Uranus din Taur. Luna va tranzita semnul Scorpionului. 

Berbec

Orice discuție cu familia va fi destul de dinamică. Deci nu te vei plictisi deloc! Evită să îți impui părerea astăzi, nu vei reuși. 

Taur

Vor fi diferențe între ce vrei tu și ce simte partenerul că ar trebui să se întâmple. Veți avea multe de clarificat și negociat. 

Gemeni

Îți vor lipsi simțul orientării, puterea de concentrare sau capacitatea de a te pondera. Dar nu înseamnă că trebuie să fii foarte dur cu tine. 

Rac

Mercur și Luna se înțeleg astăzi de minune și te vor direcționa astfel să îi ajuți pe cei din jur fără a te neglija pe tine. Tu ești cel mai important om din viața ta. 

Leu

Orice exces de zel te va epuiza. De aceea, va fi important să te protejezi și să eviți un program aglomerat, atât la serviciu, cât și acasă. 

Fecioară

Nu este cea mai bună zi pentru a te oferi să preiei muncă suplimentară. Și nu că nu te-ai descurca, dar ai nevoie de timp cu tine. 

Balanță

Ori de câte ori nu te vei simți în apele tale, astrele îți recomandă să faci o mică plimbare. Să îți iei pauze cât mai scurte și dese. 

Scorpion

Rana de nedreptate va fi scoasă la înaintare. S-ar putea să te rănească prea ușor vorbele unor persoane, care atenție nu au legătură directă cu tine. 

Săgetător

Curiozitatea este bună, însă cu o oarecare limită. Și nu este cea mai bună pentru a-ți oferi părerea personală despre problemele celorlalți. 

Capricorn

Urmează câteva zile în care nu vei putea face nimic bun până nu îți vei căuta echilibrul interior. Deci știi bine ce ai de făcut prima și prima dată. 

Vărsător

Nu îi poți schimba pe cei din jur, dar cu siguranță vei reuși în a aborda altă atitudine astfel încât să îi faci să te înțeleagă mai bine. 

Pești

Astrele te invită să cobori cu picioarele pe pământ. Și să nu crezi nimic până nu se întâmplă. Optimismul e bun, dar doar atunci nu când este exagerat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel