Data publicării:

Horoscop, vineri, 8 aprilie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Mercur sextil Marte. 

Mercur face un sextil cu Marte. Vom reuși să comunicăm cu mult curaj și încredere ce am gândit cel puțin cu o zi în urmă. Ne vom susține ideile cu putere și chiar vom reuși să îi convingem pe cei din jurul nostru. Vom fi mai buni în dezbateri și negocieri. Luna tranzitează semnul Racului, începem să ne gândim deja la planurile pentru weekend, mai ales cele care țin de treburile gospodărești. 

Berbec

Reușești să fii insistent, însă fără a folosi agresivitatea. Multe dintre planurile pe care le aveai cu prietenii se vor schimba. 

Taur

Nu vrei să te implici în niciun proiect până nu primești garanții. Ești axat pe rezultate, nu neapărat pentru a face chestii drăguțe. 

Gemeni

Este de ajuns să vrei un lucru. Comunică asta și vei vedea că astrele te sprijină să îl obții mai repede. Atenție la cheltuieli!

Rac

Astăzi vrei să împaci pe toată lumea. Nu îți va ieși de fiecare dată, dar nu este cazul să te necăjești. Foarte multe emoții!

Leu

Astrele îți recomandă să porți conversații cu partenerul. Chiar fără a avea motiv. Veți descoperi lucruri noi unul la celălalt. 

Fecioară

Colegii te ascultă și încearcă să îți urmeze sfaturile. Este recomandabil să nu te grăbești în luarea niciunei decizii pe plan profesional. 

Balanță

Ești nemulțumit de modul în care proiectele profesionale se desfășoară. Parcă totul se mișcă așa cu încetinitorul. 

Scorpion

Colegii te vor înțelege dacă ai nevoie de mai mult timp pentru proiectele personale. Trebuie doar să comunici deschis cu ei. 

Săgetător

Dacă nu vei spune și ce vrei/gândești tu, vei fi destul de frustrat. Așa că fă-ți curaj și fă-te prezent în discuțiile importante. 

Capricorn

Te vei simți sufocat de problemele financiare ale familiei. Dar nu te vei lăsa până când nu vei căuta soluții eficiente în acest sens. 

Vărsător

Primești o doză în plus de energie de la astre și nu știi inițial ce trebuie să faci cu ea. Poți fi mai implicat în orice discuție. 

Pești

Nu este nimeni mai bun ca tine la negocieri astăzi! Îți dai seama rapid ce poți câștiga, dar și ce poți pierde așa că nu te poate opri nimeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel