Horoscop, vineri, 7 octombrie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 07 oct 2022, 08:06
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Astăzi avem un trigon între Mercur din Fecioară și Pluto din Capricorn. Deci un aspect armonios pe semne de pământ. Vom avea curaj în a ne exprima cele mai importante păreri, putere de concentrare, abilitatea de a comunica într-un mod intens. Însă nu uita ceva: promisiunile care nu sunt urmate și de fapte nu reprezintă nimic. Ne apropiem de Luna Plină dn Berbec. 

Berbec

Te faci ușor de înțeles de către colegi. Vei găsi un proiect profesional care să îți placă și te vei implica serios în realizarea sa. 

Taur

Discuțiile cu copiii, indiferent de vârsta lor, vor fi destul de captivante. La serviciu, astrele îți recomandă să apelezi la diplomație. 

Gemeni

Ai curaj să adresezi unele subiecte nedorite. Cei apropiați vor fi puși în fața faptului împlinit. Astfel se vor rezolva probleme mai vechi. 

Rac

Apropierea de Luna Plină s-ar putea să îți provoace o stare de neliniște. Mai ales la serviciu. Fără un motiv anume. 

Leu

Este o zi bună pentru negocieri. Fie că este vorba de un salariu, de o achiziție sau de un proiect profesional, te vei descurca de minune. 

Fecioară

Mercur este în semnul tău și face un aspect pozitiv cu Pluto. Deci mai mult curaj în a-ți exprima ideile și a-i convinge pe ceilalți. 

Balanță

Astrele îți recomandă să nu lași pe mâine sau luni ce poți face astăzi la serviciu. Pentru că săptămâna viitoare vei avea alte priorități. 

Scorpion

Discuțiile cu prietenii îți vor face mult bine. Te vor ajuta să îți dai seama unde greșești și ce ai putea îmbunătăți. 

Săgetător

Șefii te vor aprecia dacă vei fi mai activ, mai implicat și mai îndrăzneț. Deci lasă fricile sau nesiguranță, că nu te ajută. 

Capricorn

Îi vei ajuta pe cei din jur să înțeleagă mai ușor unele concepte. Vei fi un profesor bun. Chiar și cei apropiați vor aprecia stilul tău. 

Vărsător

O verificare a datoriilor și a finanțelor nu ar strica. Adică să verifici dacă ai plătit toate facturile și  ce investiții ai putea face. 

Pești

Luna îți tranzitează semnul. Te vei trezi că ești foarte sensibil, impresionabil și confuz. Nu-i lăsa pe alții să profite de aceste stări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?