Horoscop, vineri, 7 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus se apropie de un careu cu Saturn. 

Luna Nouă de ieri încă mai are efecte asupra noastră. S-ar putea să avem parte de un weekend foarte agitat. Venus se apropie de un careu cu Saturn, motiv serios de a-i avertiza pe cei care îți caută dragostea. 

Berbec

Pregătirea lui Marte de a ieși din semnul tău s-ar putea să provoace momente de criză, senzația că ești permanent contratimp. 

Taur

Totul pleacă de la stima de sine! Dacă tu consideri că nu meriți, nici nu vei avea parte de multe oportunități. 

Gemeni

Alergi după mai mulți iepuri și nu prinzi nici măcar unul! Astrele îți recomandă să îți dai seama ce este mai bun pentru tine. 

Rac

Îți va fi greu să fii rațional. Ai toate motivele și instrumentele ca să o faci, dar alegi să crezi în tot felul de idei ciudate. 

Leu

Îți pui prea multe speranțe într-o persoană apropiată și aceasta s-ar putea să aibă alte priorități. Ar fi cazul să fii mai selectiv. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să stai departe de investiți făcute fără prea multe informații. S-ar putea să fii mai ușor de influențat. 

Balanță

Te vei judeca prea aspru! Din cauza faptului că te vei compara tot timpul cu oameni care nu au avut același parcurs în viață ca tine. 

Scorpion

Partenerul nu este de acord cu unele propuneri de-ale tale. Consideră că ați consuma resurse importante. Va fi greu să ajungeți la un numitor comun. 

Săgetător

Vei simți că nevoile partenerului primează și că ale tale au fost amânate. Încearcă să nu te lași așa ușor descumpănit. 

Capricorn

Nu lăsa pe luni ce poți face astăzi la serviciu! Urmează un weekend aglomerat și destul de stresant. Deci ai nevoie și de relaxare. 

Vărsător

Parcă trebuie să justifici orice moment de bucurie pe care l-ai avea. Astrele îți recomandă să nu încerci să demonstrezi nimic. 

Pești

Vei fi destul de inflexibil. Nu accepți să îți schimbi deloc planurile. Dar unele propuneri noi s-ar putea să îți schimbe viața. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel