Data publicării:

Horoscop, vineri, 6 octombrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte se apropie de un careu cu Pluto. 

Marte mai petrece câteva zile în semnul Balanței. Și pentru că este în apropierea Nodului Sud, ne vom confrunta cu situații în care diplomația ne va fi pusă la încercare. Asta dacă o avem. Dacă nu, va fi și mai grav. Oamenii apropiați ne vor provoca. Reacțiile noastre pot distruge relații sau le pot lipi și mai mult. 

Berbec

Te irită comentariile unor persoane dragi. Dar nu este cazul să le acuzi de ceva anume. Încearcă să îți înțelegi frustrările. 

Taur

În contiuare, relațiile cu unii colegi sunt destul de tensionate. Deci nu este cazul să mai pui și tu gaz pe foc. 

Gemeni

Nu prea îți stă capul la muncă. Dar nu este cazul să procrastinezi. Mercur, guvernatorul tău, chiar te ajută să faci o prioritizare. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii mai atent la cheltuieli. Sigur vei găsi oferte mult mai bune. Dar trebuie căutate. 

Leu

Excesul de zel nu este deloc bun. Indiferent de domeniul pentru care l-ai folosi. Încearcă să te înțelegi cu toată lumea. 

Fecioară

Situația financiară te îngrijorează. Dar cumva și găsești metodele prin care să îți calculezi mai eficient bugetul personal. 

Balanță

Atitudinea celorlalți va fi oglinda stărilor tale interioare. Astrele îți recomandă să accepți orice părere, vei învăța ceva despre tine. 

Scorpion

Cumva, te lași păgubaș într-o privință. Îți dai seama că nu mai ai energie. Începi să îți faci strategii pentru viitorul apropiat. 

Săgetător

Prietenii îți solicită ajutorul. Tu ești de acord să fii alături de ei, dar trebuie să înveți să pui unele limite personale care să nu fie negociabile. 

Capricorn

Discuțiile cu șefii sunt importante. Deci trebuie să înveți cum să îi abordezi. Unele propuneri de-ale lor nu îți vor conveni deloc. 

Vărsător

Încerci să înveți de la cei mai experimentați cum să îți gestionezi resursele. Dar trebuie să te lași învățat, nu să faci pe atotștiutorul. 

Pești

Nu neglija deloc simptomele organismului! Atunci când nu mai poți, nu este cazul să mai încerci puțin. Ci să te odihnești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel