HOROSCOP, vineri, 4 noiembrie 2016
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec

Nimic nu se vindeca peste noapte, orice rana (fizica sau emotionala) are nevoie de timp ca sa se refaca. Asa esti si tu acum, in faza de recuperare dupa un moment critic ce a lasat urme, dar din care ai mai invatat ceva important despre viata.

Taur

Ai norocul de a discuta azi cu o persoana inteligenta, care iti inspira respect si incredere. Te poti baza intru totul pe informatiile pe care ti le transmite, pentru ca ele vin din experienta sa bogata din domeniul in care tu inca faci pasi timizi. Il poti considera un foarte bun profesor pentru ca ai enorm de invatat de la el.

Gemeni

Nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna la serviciu, deoarece vei avea mereu impresia ca exista ceva sau cineva care se opune planurilor tale. Nu gasesti colaboratori cooperanti, sefii au mereu ceva de criticat iar contactul cu autoritatile este de-a dreptul anevoios.

Rac

Este o zi riscanta pentru unele planuri, pentru ca poate aparea o surpriza neplacuta care strica tot. Fii pregatit pentru orice, mai ales pentru esecuri sau finaluri bruste de drum, dar nu trebuie sa privesti acest hop ca pe o pedeapsa sau ca pe un ghinion, ci ca pe o lectie buna de viata.

Leu

O vreme, nimic nu parea sa mai inainteze, dar pesemne ca era doar linistea de dinaintea unui mare salt cu cateva etape mai in fata. Asa simti acum, ca dupa o prelunga asteptare, dintr-o data lucrurile capata un ritm mai alert, ducand din ce in ce mai repede spre un nivel superior pe care, dupa aceea, vor ramane mai multa vreme.

Fecioară

Daca cineva iti da azi o veste proasta, nu te lua dupa ce spune acesta, ci mai informeaza-te si din alte surse. N-are rost sa-ti strici ziua din cauza unuia care poate nu e in apele sale si isi varsa naduful pe tine intr-un moment dificil. Pastreaza-ti calmul si mai cere o a doua opinie de la cineva – de la alt medic, de la alt specialist, de la alt martor – pe cat posibil, impartial, care nu e influentat de starea negativa in care se afla primul tau mesager.

Balanță

Priveste in jurul tau sa vezi persoanele in varsta care ar avea mare nevoie de o vorba buna, de un sprijin, de prezenta ta. Sigur ai un parinte, un bunic, un om pe care il admiri si il respecti, dar care nu se mai afla in forma sa fizica de odinioara. Numai daca i-ai da un semn si ar insemna enorm pentru acesta, ca atare adu-ti azi aminte de batrani. 

Scorpion

Pregateste-te pentru un hop greu de trecut, mai bine zis imposibil de trecut ca atare poate fi finalul brusc al unei etape. Vezi cu ochii tai cum tot ce ai construit pana acum se darama, pentru ca nu ai ales bine momentul in care ai pornit sau nu ai urmat caile corecte pentru a ajunge la ce ti-ai propus.

Săgetător

Indiferent cum e vremea afara, ai nevoie urgenta de aer curat! Permite-ti aceasta evadare in natura ca o salvare, pentru ca acolo, sub cerul liber, privind linia orizontului, tragand aer proaspat in piept, parca toate se aseaza altfel in viata ta. 

Capricorn

Gasesti portita de iesire dintr-o situatie complicata care te duce la etapa urmatoare, dar nu te lasa furat de nereguli. Chiar daca ideea care ti se ofera pare sa rezolve cu bine problema, nu poti accepta daca ti se cere sa faci ceva ilegal sau incorect, ca atare nu te lasa pacalit de conditii suspecte.

Vărsător

Ai grija la atitudinea agresiva pe care o adopti astazi, pentru ca, desi pe tine te ajuta sa-ti atingi scopurile, s-ar putea sa-l deranjeze pe altul. Cineva are de suferit din cauza nervilor tai, a tonului ridicat, a ambitiilor pe care le urmezi, de aceea trebuie sa cantaresti cu atentie cata energie investesti in planul in care te implici.

Pești

Tot ce ai nevoie exista deja in calea ta, totul e sa intinzi tu mana si sa iei! Nu te mai indoi de resursele tale sau de capacitatea ta de a beneficia de ce poate fi mai bun pe lume, pentru ca ai la dispozitie, la modul cel mai concret, o multime de lucruri puse acolo de destin exact pentru tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel